Combiconnect slang 102-406mm

Combiconnect slang 102-406mm

Combiconnect flexibele slang. Standaard leverbaar in diameters 102-406mm. Voor toepassing in ventilatiesystemen en vele industriële doeleinden.
Kan hoge temperaturen transporteren.

MaxiTrade luchtventilatie werkt samen met de betere leveranciers , importeurs en fabrikanten die een jarenlange expertise hebben opgebouwd met alles wat met luchtventilatie te maken heeft. Hierdoor waarborgt Maxi-trade "knowhow" van haar ventilatieproducten en levert uitsluitend kwaliteit producten.

De combiconnect zijn vervaardigd uit een combinatie van aluminium en polyester laminaat met ingekapselde hoge treksterkte stalen spiraal.
De buitenmantel van een CPE laag. (gechloreerd polyethyleen) Hierdoor kan de combiconnect kan hoge temperaturen transporteren.

De combiconnect slangen worden geleverd in dozen van 10 meter en zijn geschikt voor toepassing mechanische ventilatiesystemen, luchtbehandeling en warmteterugwinning.
De combiconnect slangen zijn gemakkelijk in gebruik en flexibel voor elke bocht, montage op ronde buizen in elke positie mogelijk.

Doordat de slangen gecomprimeerd zijn is de verpakking niet langer dan 0,8 meter, dus makkelijk te vervoeren.
 Combiconnect slang 10 meter

Combiconnect slang 10 meter

€16,95 Excl. BTW: €14,01

Combiconnect slang 10 meter

Combiconnect flexibele slang. Standaard leverbaar in diameters 102-406mm. Voor toepassing in ventila..

€16,95 Excl. BTW: €14,01

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1