Geurfilterkasten

Geurfilterkasten

Assortiment Geurfilterkasten, verschillende modellen met verschillende luchtcapaciteiten tot 15000m3/h. Geproduceerd van gegalvaniseerd staal of aluminium. Toepasbaar voor ventilatiesystemen in o.a. horeca-keukens. Filteren van vervuilde (vet)lucht.

Maxi-trade luchtventilatie werkt samen met de betere leveranciers , importeurs en fabrikanten die een jarenlange expertise hebben opgebouwd met alles wat met luchtventilatie te maken heeft.
Hierdoor waarborgt Maxi-trade "knowhow" van haar ventilatieproducten en levert uitsluitend kwaliteit producten.

De geurfilterkasten zijn o.a. toepasbaar in horeca en industrie en zijn ontworpen voor het filteren van vervuilde en- of vettige lucht die bijvoorbeeld veroorzaakt wordt door het bereiden van maaltijden in een horecakeuken.

De geurfilterkasten worden compleet geleverd inclusief een centrifugaal ventilator, zakkenfilters en koolstoffilters. Verder zijn de geurkasten afgewerkt met inspectieluiken om het onderhoud makkelijker te maken, de panelen van de geurkast zijn afneembaar en voorzien van een slot. (inclusief bijgeleverde sleutel)

De geurfilterkasten zijn voorzien van een certificaat en voldoen aan alle normen en bepalingen zoals die op dit moment in Nederland gelden. Wij leveren ook maatwerk, neem contact met ons op.

Compact-serie 1500-5000 m3/h

Compact-serie 1500-5000 m3/h

€559,50 Excl. BTW: €462,40

Compact-serie 1500-5000 m3/h

Assortiment Geurfilterkasten,Serie-Compact met oplopende luchtcapaciteiten tot 5000m3/h. Geproduceer..

€559,50 Excl. BTW: €462,40

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1