Home
 • slide5
 • slide4
 • slide2

Airfan afzuigmotorenWelkom bij Maxi-Trade Luchtventilatie


Groot assortiment klimaat & ventilatieproducten 
Hoogwaardige kwaliteit en scherpe prijzen
 Maatwerk oplossingen
 Ervaren en gecertificeerde installateurs
 Professioneel advies 
 Snelle levering op veel producten


BEKIJK HET ASSORTIMENT IN DE WEBSHOP

Wij zijn een totaalleverancier van ventilatie-, afzuiging- en klimaatregelings- producten, gespecialiseerd in afzuigmotoren en ventilatorboxen. Wij leveren onze ventilatieproducten zowel aan de zakelijke markt als de particuliere markt. Onze ventilatieproducten zijn toepasbaar in ieder ventilatiesysteem en zijn geschikt voor woningen, bedrijven, horeca, kantoren en utiliteit.

Wij leveren en monteren op maat als daar om gevraagd wordt. Om een vakkundige montage te realiseren werken wij samen met betrouwbare en toonaangevende bedrijven, die een jarenlange expertise hebben opgebouwd als het gaat om luchtventilatie projecten in zijn algemeenheid. 

Airconditioningsystemen voor thuis en werk
U kunt bij Maxi-Trade terecht voor onder andere:

 • Luchtbehandeling midden en klein bedrijf (montage)
 • Luchtbehandeling horeca (montage)
 • Airconditioning (compleet systeem, montage) 
 • Woonhuis ventilatoren (duco mechanische ventilatie)
 • Afzuigventilatoren, buisventilatoren, axiaalventilatoren
 • Ventilatorboxen (afzuigmotor ingebouwd in stalen kast)
 • Geurfilterkasten & afzuigkappen voor horeca
 • Kanaalwerk & hulpstukken
 • Regelapparatuur (trafo-regelaars, 5-standen regelaars)
 • Luchtverdelingsproducten (roosters, flexibele slangen)


BEKIJK HET ASSORTIMENT IN DE WEBSHOP

Al onze producten voldoen aan de wettelijke normen en bepalingen van de EU en de horecabranche, zoals die momenteel gelden. Kwaliteit vinden wij belangrijk. We werken alleen met hoogwaardige merken zoals Airfan, Carrier, Fischbach, Mitsubishi, Östberg, Panasonic, Torin en Vents. 


Plug en Play luchtreiniger


NIEUW: Plug & Play systemen voor zuivere lucht!

 
 • Mobiel & voor systeemplafond
 • Verwijderd schimmels, geuren, virussen en bacteriën
 • Uitermate geschikt voor scholen, kantoren, horeca en ziekenhuizen
 • Duurzaam en energiezuinig
 • Voor particulier en professioneel gebruik!


 

BROCHURE LUCHTREINIGER MOBIELE UNIT                 BROCHURE LUCHTREINIGER PLAFONDSYSTEEM


 

LUCHTBEHANDELING HORECAAfzuigkap horeca restaurant


Het werken en verblijven in een gezonde, zuivere lucht is niet vanzelfsprekend, maar dat is wel wat u, uw personeel, maar zeker ook uw gasten willen. Het creëren van een gezonde, frisse omgeving met een aangename temperatuur voor personeel en uw gasten is het uitgangspunt als het gaat om luchtbehandeling in de horeca; wij bieden oplossingen op het gebied van totale luchtbehandeling in hotels, restaurants, bars, clubs en specifiek horeca keukens.

Ieder (horeca) bedrijf is uniek en vergt een andere benadering voor het toepassen van een luchtbehandelingssysteem. Er zijn vele factoren die een rol spelen in het maken van de juiste keuzes hierin; zoals welke en hoeveel ruimten dienen er aangesloten te worden op een luchtbehandelingssysteem. Er dient rekening gehouden te worden met verschillende eisen van het binnenklimaat ten opzichte van personeel en gasten; voor de gasten worden vanzelfsprekend andere binnentemperaturen geëist dan een kok in een warme horecakeuken.

Voor een optimaal binnenklimaat maken wij gebruik van airconditioningsystemen en of- warmtepompen in combinatie met ventilatietechnieken zoals het plaatsen van luchtroosters, luchtslangen, luchtventielen en uiteraard de besturing van het airconditioningsysteem.

Naast het creëren van een gezond binnenklimaat zijn wij ook thuis in ventilatie en geurbestrijding van (horecakeukens); het weghalen van overlast kookdampen en andere nare geuren in een horecakeuken en zo bij te dragen in een gezonde werkomgeving voor personeel en een fijne reukvrije omgeving voor uw klanten.

Wij leveren alles voor geurbestrijding, u bij ons ook terecht voor geurfilterkasten, filtermateriaal tegen vet en olie (koolstoffilters, metaalfilters, labyrintfilters), afzuigmotors, kanaalwerk, luchtbehandelings-, klimaat- en ventilatorkasten en afzuigkappen; de afzuigkappen zijn in verschillende modellen en maten leverbaar, zoals het schuinmodel, doosmodel en eilandmodel. 

 

 

AIRCONDITIONING PROJECTEN

 
Wordt het in uw woning in de zomer erg warm? Of wilt u koudere ruimtes wat aangenamer maken met warmte? Een airconditioning of airco ventileert, koelt of verwarmt de lucht in een ruimte, wat zorgt voor een comfortabel binnenklimaat naar behoefte van uw wensen. Naast temperatuurregeling kan een airco ook voor een schonere luchtomgeving zorgen en pollen, virussen, bacteriën en schimmels verwijderen. Zo biedt een airconditioning het hele jaar door comfort.

Airconditioning is er voor vele doeleinden. Wij leveren en installeren complete airconditioningsystemen voor woon- en werkomgeving. Denk aan de slaapkamers en woonkamer, maar ook aan industriële en commerciële ruimtes zoals restaurants, kantoren, hotels en winkels. Bekijk onze modellen.
 

Onze merken