Home
  • slide8

Airfan afzuigmotoren en boxen


Welkom bij Maxi-Trade Luchtventilatie

Maxi-Trade Luchtventilatie is een totaalleverancier van ventilatie-, afzuiging- en klimaatregelingsproducten, gespecialiseerd in afzuigmotoren en ventilatorboxen. Wij leveren onze ventilatieproducten zowel aan de zakelijke markt als de particuliere markt, deze worden veelal toegepast in woningen, bedrijven, horeca, kantoren en utiliteit (scholen, winkels, ziekenhuizen).

GA NAAR DE WEBSHOP

Zoekt u een monteur?

Wij leveren en monteren op maat als daar om gevraagd wordt. Om een vakkundige montage te realiseren werken wij samen met betrouwbare en toonaangevende bedrijven, die een jarenlange expertise hebben opgebouwd als het gaat om luchtventilatie projecten in zijn algemeenheid. Meer informatie kunt u aanvragen via WhatsApp of het contactformulier

Zoekt u een monteur voor de installatie van uw airco? In het kader van milieubescherming is het belangrijk dat de installatie wordt uitgevoerd door een F-gassen gecertificeerd bedrijf. Maxi-Trade Luchtventilatie is BRL-100 gecertificeerd en de montage wordt uitgevoerd door één van onze BRL-200 gecertificeerde monteurs. Lees hier meer.

Ons assortiment

U kunt bij Maxi-Trade Luchtventilatie terecht voor onder andere:

Luchtbehandeling midden- en kleinbedrijf, horeca (montage) Ventilatorboxen (afzuigmotor ingebouwd in stalen kast)
Luchtreinigers (particulier en zakelijk) Geurfilterkasten & afzuigkappen voor horeca
Airconditioning (complete aircosystemen en montage)  Kanaalwerk & hulpstukken (spiraalbuizen, bochten)
Woonhuisventilatoren (mechanische ventilatie) Regelapparatuur (trafo-regelaars, 5-standen regelaars)
Afzuigventilatoren, buisventilatoren, axiaalventilatoren Luchtverdelingsproducten (roosters, flexibele slangen)
Dakventilatoren  Dakkappen en dakdoorvoeringen 


BEKIJK HET ASSORTIMENT IN DE WEBSHOP
Al onze producten voldoen aan de wettelijke normen en bepalingen van de EU en de horecabranche, zoals die momenteel gelden. Kwaliteit vinden wij belangrijk. We werken alleen met hoogwaardige merken zoals Airfan, Carrier, Fischbach, Mitsubishi, Östberg, Panasonic, Torin en Vents. Lees meer over ons.


AIRCONDITIONING: VERKOELING ÉN VERWARMING


Aircosysteem Panasonic Etherea in de slaapkamerWordt het in uw woning in de zomer erg warm? Of wilt u koudere ruimtes wat aangenamer maken met warmte? Een airconditioning of airco ventileert, koelt of verwarmt de lucht in een ruimte, wat zorgt voor een comfortabel binnenklimaat naar behoefte van uw wensen. Naast temperatuurregeling kan een airco ook voor een schonere luchtomgeving zorgen en pollen, virussen, bacteriën en schimmels verwijderen. Zo biedt een airconditioning het hele jaar door comfort. 

Bekijk de airco modellen in de webshop

Airconditioning is er voor vele doeleinden. Wij leveren én installeren complete airconditioningsystemen voor woon- en werkomgeving. Denk aan de slaapkamers en woonkamer, maar ook aan industriële en commerciële ruimtes zoals restaurants, kantoren, hotels en winkels. Ons assortiment bestaat uit diverse airco modellen, zoals single-split en multi-split wandmodellen, cassette modellen en satellietmodellen. Liever geen airco installeren of is daar geen plek voor? Dan is een mobiele airco de perfecte keuze. Wij leveren aircosystemen van de merken Carrier, Daikin, Panasonic, LG en Mitsubishi.
 
  

LUCHTBEHANDELING VOOR HORECA KEUKENS


Het werken en verblijven in een gezonde, zuivere lucht is niet vanzelfsprekend, maar dat is wel wat u, uw personeel, maar zeker ook uw gasten willen. Het creëren van een frisse omgeving met een aangename temperatuur voor personeel en uw gasten is het uitgangspunt als het gaat om luchtbehandeling in de horeca. Wij bieden oplossingen op het gebied van totale luchtbehandeling in hotels, restaurants, bars, clubs en specifiek horeca keukens.

Ieder (horeca) bedrijf is uniek en vergt een andere benadering voor het toepassen van een luchtbehandelingssysteem. Voor een optimaal binnenklimaat maken wij gebruik van airconditioningsystemen en of- warmtepompen in combinatie met ventilatietechnieken zoals het plaatsen van luchtroosters, luchtslangen, luchtventielen en kanaalwerk.

Bij het creëren van een fijn binnenklimaat hoort natuurlijk ook geurbestrijding; het weghalen van kookdampen, rook en vetten in een horecakeuken met behulp van geurfilterkasten. Het resultaat is een gezonde werkomgeving voor personeel en een fijne, reukvrije omgeving voor uw klanten.

Bekijk afzuigkappen in de webshop

Wij leveren alles voor geurbestrijding, zoals geurfilterkasten, filtermateriaal tegen vet en olie (koolstoffilters, metaalfilters, labyrintfilters), afzuigmotoren, kanaalwerk, luchtbehandelings-, klimaat- en ventilatorkasten en afzuigkappen. De afzuigkappen zijn in verschillende modellen en maten leverbaar, zoals het schuinmodel, doosmodel en eilandmodel. Zo is er voor iedere (horeca)keuken een oplossing.

Lees meer


Waarom Maxi-Trade Luchtventilatie?


Groot assortiment klimaat- en ventilatieproducten
Altijd scherpe prijzen
 Maatwerk oplossingen
 Ervaren en gecertificeerde installateurs
 24/7 Professioneel advies 
 Snelle levering in Nederland en België
 

Onze merken