Home
wolken
      /   over_ons

OVER ONS 

 

Sinds 1996 zijn wij ons gaan richten op ventilatieproducten voor de woon- en werkomgeving. Met de opgebouwde kennis en ervaring sindsdien zijn wij in staat om een compleet en bovendien flexibel assortiment ventilatie oplossingen aan te bieden. Onze luchttechniek producten kunnen worden toegepast in vele branches en worden veelal gebruikt voor horeca(keukens), industrie, woningbouw, utiliteitsbouw en (sport)scholen. 

Wij adviseren onze opdrachtgevers en leveren uiteraard voor elke situatie maatwerk. Wij denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen. Wilt u het product door ons laten installeren? Dat kan ook! Onze erkende monteurs en gespecialiseerde vakmensen staan graag voor u klaar. 
 

ONZE KRACHT
 

Groot assortiment klimaat & ventilatieproducten 
 
Hoogwaardige kwaliteit en scherpe prijzen
 
Maatwerk oplossingen
 
Ervaren en gecertificeerde installateurs
 
Professioneel advies 
 
Snelle levering op veel producten
 


Al onze producten voldoen aan de wettelijke normen en bepalingen van de EU en de horecabranche, zoals die momenteel gelden. Kwaliteit vinden wij belangrijk. Daarom wordt ons assortiment continu geupdate met alleen de beste merken en producten. Door met toonaangevende producenten en partners met jarenlange expertise samen te werken kunnen wij een kwalitatief en innovatief assortiment aanbieden. Zo bieden we hoogwaardige merken aan zoals Airfan, Carrier, Fischbach, Mitsubishi, Östberg, Panasonic, Torin en Vents. 

Met vriendelijke groet,

Maxi-Trade Luchtventilatie


Neem contact op