Home
Horeca afzuigsysteem
      /   service  /   horeca

Horeca (projecten)

Wij leveren en monteren alles voor klimaatbeheersing en luchtbehandeling in; hotels, restaurants, bars, clubs, horecakeukens.
Maar ook leggen wij complete ventilatie-systemen aan ter bestrijding en afzuiging kookdampen in horecakeukens voor een gezonde werkomgeving en reukvrije ruimte voor uw gasten.

Noodzaak keukenafzuiging

Waar gekookt en gebakken wordt, onstaan er bij het maken van de gerechten dampen, rook en geuren.  De vette rook kan voor problemen zorgen in het afzuig- en ventilatiekanaal, zoals een verhoogd risico voor brand en het aantrekken van ongedierte. Ook voor het personeel in de keuken is het continu inademen van de vuile stoffen niet goed voor de gezondheid. Voor de gasten in het eetgedeelte kan het stank- en rookoverlast veroorzaken, wat vanzelfsprekend onprettig is en niet de bedoeling.

Luchtbehandeling horeca

Goede luchtventilatie, luchtverplaatsing en luchtverversing in de horeca is onmisbaar en belangrijk voor een schone, gezonde en aangename omgeving binnen uw horecabedrijf. Wij helpen u graag met de luchtbehandeling van uw horeca project. Om dit te realiseren leveren en installeren wij onder andere complete ventilatiesystemen zoals geurfilterkasten, afzuigkappen, airconditionings, luchtbehandelings-, klimaat- en ventilatorkasten

Passende oplossingenHoreca ventilatiesysteem

Wij bieden een totaalpakket aan op het gebied van luchtbehandeling, afhankelijk van uw specifieke situatie bekijken we samen wat voor uw bedrijf het beste is om tot een passende ventilatie oplossing te komen. Wij leveren voor elke situatie maatwerk. Wij werken uitsluitend met erkende monteurs en gespecialiseerde vakmensen.

Wij leveren en monteren ventilatiesystemen voor midden- en klein horecabedrijf zoals cafe´s, restaurants, cateringbedrijven, grillrooms, snackbars, pizzaria´s en meer. Neem gerust contact met ons op via onderstaande knop voor meer informatie.
 

Maxi-Trade bulletpointMaatwerk oplossingen 

Maxi-Trade bulletpointErvaren en gecertificeerde installateurs

Maxi-Trade bulletpointLeveren en plaatsen complete ventilatiesystemen
 

Maxi-Trade bulletpointNa installatie een deskundig en gecertificeerd onderhoud (indien gewenst)


Maxi-Trade bulletpointAftersales