Home
Klimaattechniek
      /   service  /   klimaattechniek

Klimaattechniek

Een perfect binnenklimaat!

Maxi Trade draagt graag bij aan een perfect binnenklimaat in woon- en werkomgeving. Om dit te realiseren leveren en installeren wij complete ventilatiesystemen, van airconditioners tot luchtbehandelings-, klimaat- en ventilatorkasten. Onze klimaattechnieken worden toegepast in onder andere horeca gelegenheden, industrie, woningbouw en kantoren. Dit draagt bij aan een;

  • ​Prettig werkklimaat (comfort)
  • Prettig woonklimaat (comfort)
  • Gezond schoon binnenklimaat (Ziekenhuizen)
  • Koelen van servers, computers, printers en elektrische apparatuur

Verduurzaming van uw (woon)ruimte

Vanuit de overheid worden er steeds meer stappen ondernomen om de bevolking te stimuleren om duurzaam en energiezuining te investeren in hun woon- en werkomgeving.  Dit is goed voor de portemonnee, omdat er bespaard wordt op de energiekosten, maar het is ook beter voor het milieu. Verduurzaming draagt ook bij aan een gezond binnenklimaat en zorgt voor een hogere productiviteit, minder ziektes en allergieën. Wij hebben een aantal mogelijkheden om een duurzaam binnenklimaat te realiseren.

Wij adviseren en installeren onder andere warmte terugwin systemen, mechanische ventilatie, warmtepompen en in zijn algemeenheid watertechniek.
 

Optimaal luchtbehandelingssysteem

Klimaat regelenHet is van belang dat het luchtbehandelingssysteem, dat zorgt voor het juiste binnenklimaat, goed functioneert en dat zaken als temperatuur, luchtvochtigheid en snelheid goed afgestemd zijn op elkaar. Wij zorgen voor een maximale werking van uw luchtbehandelingsinstallatie!
 

Maatwerk en erkende monteurs

Wij adviseren graag onze opdrachtgevers en leveren voor elke situatie maatwerk. Wij werken uitsluitend met erkende monteurs en gespecialiseerde vakmensen.
 
Maxi-Trade bulletpointEen perfect binnenklimaat realiseren

Maxi-Trade bulletpointLeveren & monteren airconditioning

Maxi-Trade bulletpointMaatwerk oplossingen

Maxi-Trade bulletpointErvaren en (ZZP) gecertificeerde installateurs

Maxi-Trade bulletpointLeveren en plaatsen complete ventilatiesystemen


Maxi-Trade bulletpointNa installatie een deskundig en gecertificeerd onderhoud (vrijblijvend)