Home
empty
      /   uitgelicht  /   airfan_afzuigmotoren

Airfan Afzuigmotoren

Groot assortiment afzuigmotoren voor luchtventilatie, luchtverversing en- of luchtverplaatsing
De afzuigmotoren (centrifugaal ventilatoren) van Maxi-Trade zijn zeer geschikt voor luchtventilatie, luchtverversing en- of luchtverplaatsing en zijn ontworpen voor continubedrijf. De motoren kunnen onder hoge druk presteren en produceren bovendien een laag geluidsniveau. Onze afzuigmotoren worden toegepast in onder andere horecagelegenheden, industrie, woningbouw, kantoren en woonsituaties.
 
Motoren leverbaar in 230V of 400VOnderdelen afzuigmotor
Standaard leveren wij de afzuigmotoren tot 7000 m3/h (uit voorraad). Hogere capaciteit motoren in 400V zijn op aanvraag beschikbaar. Via onderstaande knop kunt u direct uw aanvraag bij ons doen. 
 
Ingebouwde afzuigmotoren voor binnen en buitenopstelling
Onze afzuigmotoren kunnen als maatwerk worden  ingebouwd in een stalen of aluminium ventilatorkast. Deze ventilatorkast worden compleet aangeleverd met flenzen aan de in- en uitblaaszijde op de ventilatorkast. Ook kunnen wij op maatwerk ventilatorkasten leveren voor buitenopstelling.
 
Jarenlange expertise
Wij adviseren onze opdrachtgevers en leveren voor elke situatie maatwerk als daar om gevraagd wordt. Maxi-Trade Luchtventilatie ontzorgt u bij al uw projecten en onze erkende monteurs en gespecialiseerde vakmensen staan graag voor u klaar. Wij werken samen met toonaangevende producenten en partners met jarenlange expertise op het gebied van afzuigmotoren.

Bekijk hier ons assortiment Airfan ventilatoren.