Home
empty
      /   uitgelicht  /   airfan_afzuigmotoren

Airfan afzuigmotoren

Vorige
 

Groot assortiment afzuigmotoren voor luchtventilatie, luchtverversing en- of luchtverplaatsing

De afzuigmotoren (centrifugaal ventilatoren) van Airfan zijn zeer geschikt voor luchtventilatie, luchtverversing en- of luchtverplaatsing en zijn ontworpen voor continubedrijf. De AC motoren zijn dubbelaanzuigend en zijn voorzien van een trillingsvrije ophanging van elektromotor en waaier en voorzien van voorovergebogen schoepen. De behuizing is van gegalvaniseerd plaatstaal. De ventilatoren kunnen onder hoge druk presteren en produceren bovendien een laag geluidsniveau. De afzuigmotoren worden toegepast in onder andere horecagelegenheden, industrie, woningbouw, kantoren en woonsituaties.

Bekijk de afzuigmotoren in de webshopAfzuigmotor Onderdelen


Motoren leverbaar in 230V of 400V

Standaard leveren wij de afzuigmotoren tot 7000 m3/h (uit voorraad). Hogere capaciteit motoren in 400V zijn op aanvraag beschikbaar. Via onderstaande knop kunt u direct uw aanvraag bij ons doen. 
 

Ingebouwde afzuigmotoren voor binnen- en buitenopstelling

De Airfan afzuigmotoren kunnen als maatwerk worden  ingebouwd in een stalen of aluminium ventilatorbox. Deze ventilatorbox worden compleet aangeleverd met flenzen aan de in- en uitblaaszijde op de behuizing. Door de ronde aansluitingen zijn de ventilatoren makkelijk te plaatsen in ronde luchtkanalen. De ventilatorbox is ook geschikt voor buitenopstelling.


Types Airfan ventilatorboxen bij Maxi-Trade Luchtventilatie


Jarenlange expertiseVentilatorbox Airfan inspectieluik

Wij adviseren onze opdrachtgevers en leveren voor elke situatie maatwerk als daar om gevraagd wordt. Maxi-Trade Luchtventilatie ontzorgt u bij al uw projecten en onze erkende monteurs en gespecialiseerde vakmensen staan graag voor u klaar. Wij werken samen met toonaangevende producenten en partners met jarenlange expertise op het gebied van afzuigmotoren.
 
Bekijk hier ons assortiment Airfan ventilatoren.