Home
empty
      /   uitgelicht  /   ronde-_en_rechthoekige_kanalen

Ronde- en rechthoekige luchtkanalen


Rond & rechthoeking kanaalwerkRond kanaalwerk

Maxi-Trade levert alles wat met luchtverplaatsing te maken heeft. De ronde en rechthoekige kanalen kunnen op een bestaand of in een nog nieuw ventilatiesysteem toegepast worden.

De kanalen kunnen worden gemonteerd met zogenaamde hulpstukken zoals o.a. bochten, T-stukken en verloopstukken.

Rechthoekig kanaalwerk vs rond kanaalwerk 

Het voordeel van rechthoekig kanaalwerk ten op zichte van rond kanaalwerk is wel dat het ruimtebesparend is, zeker in de hoogte kan men hier veel ruimte mee winnen. Standaard is het rechthoekig kanaalwerk uitgevoerd in sendzimir verzinkt plaatstaal.
 
Een nadeel van rechthoekig kanaalwerk is dat er een levertijd op zit omdat rechthoekig kanaal op maat, na de behoefte van de klant, wordt gemaakt (maatwerk).
 
De ronde kanalen leveren wij inclusief alle benodigde hulpstukken die u nodig heeft voor uw ventilatie project. De hulpstukken voldoen aan de Luka C norm en voldoen dus aan alle Europese normen en bepalingen die op dit moment gelden.

Rubberafdichting (SAFE) 

De hulpstukken kunnen ook geleverd worden in zogenaamde SAFE uitvoering. Hulpstukken die zijn voorzien van rubberafdichting en hebben een optimale luchtweerstand. Deze SAFE hulpstukken voldoen aan de Luka C norm en voldoen dus aan alle Europese normen en bepalingen die op dit moment gelden.

Bekijk hier in onze webshop het complete aanbod voor rond en rechthoekig kanaalwerk.