24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

Horeca afzuigkappen

Groot aanbod horeca afzuigkappen voor kookafzuiging. Geschikt voor horecakeukens. Wij leveren en monteren voor midden en-kleinbedrijf aan onder andere cafés, hotel, restaurant, snackbar, grillroom, pizzeria’s.

Horeca keukenapparatuur

Wij leveren en monteren horeca apparatuur voor o.a. restaurant, hotel, catering, cafés, shoarma tenten, snackbar & pizzeria’s.

Geurfilterkasten voor horeca keukens

Levering en montage van geurfilterkasten voor het filteren van vervuilde kooklucht. Complete en compacte kasten in gegalvaniseerd staal. Geleverd met of zonder motor, inclusief koolstofpatronen, doos- en/of zakkenfilters. Voor professioneel horeca gebruik.

Horeca projecten

neem contact op voor gratis advies en een werkbezoek!

Luchtventilatie, luchtverplaatsing en luchtverversing voor uw bedrijf. Wij helpen u graag met de luchtbehandeling van uw horeca project, bijvoorbeeld in uw restaurant. Om dit te realiseren leveren en installeren wij complete ventilatiesystemen, afzuigkappen, airconditionings, luchtbehandelings-, klimaat- en ventilatorkasten. Nu ook complete keukeninrichting; leveren en monteren keukenapparatuur. Ervaren monteurs.

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks