24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

Deflectorkappen

Deflectorkappen leverbaar t/m diameter 500 mm, vervaardigd uit thermisch verzinkt plaatstaal. De deflectorkap is toepasbaar in ieder thermisch ventilatie systeem. Geschikt voor het aanzuigen en- of afvoeren van ventilatielucht. De deflectorkap dient tevens als dakkap om regen in het luchtkanaal te voorkomen. De kap is voorzien van gaas zodat er geen ongedierte en vuil in de deflectorkap komt.

Deflectorkap los of als set te bestellen

De kap is vervaardigd uit thermisch verzinkt plaatstaal en kunnen zowel los of als set worden geleverd. Tevens is de kap is voorzien van gaas, dit om ongedierte en zwerfvuil tegen te houden.

Verticale uitstroming van lucht en regenwater wordt afgevoerd

De uitstroming van de lucht is bij een deflectorkap verticaal, bij een regenkap is dit horizontaal. Het belang van een verticale uittredende lucht is dat dampen en gassen naar de buitenlucht beter kan plaats vinden, dit verminderd geurhinder aanzienlijk!

Het regenwater wordt opgevangen in een trechter en via een buis aan de zijkant afgevoerd naar buiten. Hierdoor kan regenwater nooit de pijp instromen.

Gemeentelijke bepalingen voor een deflectorkap

De instanties die gaan over gemeentelijke bepalingen zoals afzuiging zullen over het algemeen willen zien dat er een deflectorkap wordt gebruikt i.p.v. een traditionele regenkap. Een deflectorkap is daarom aan te raden.

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks