24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

Regelaars & Sensoren

Op zoek naar een snelheidsbediening van u buisventilator of afzuigmotor voor uw ventilatiesysteem? Bij Maxi-Trade Luchtventilatie bent u aan het juiste adres! Ons assortiment bestaat uit regelaars zoals trafo regelaars (5-standen) en elektronische regelaars (potentiometers). Een regelaar gebruikt u voor de regeling van het luchtvolume van verschillende ventilatoren zoals afzuigmotoren, buisventilatoren, badkamerventilatoren en ventilatorboxen. Ook regelaars voor klimaatregeling.

Wij leveren onze regelaars van de bekende merken:

  • Ostberg
  • Ruck
  • Sentera
  • Vents

Regelaars voor afzuigmotoren

Het regelen van de snelheden van ventilatoren is een belangrijk gegeven. Zo zorgt de regelaar ervoor dat er bijvoorbeeld niet te veel of juist te weinig wordt geventileerd op momenten dat het niet nodig is of op momenten dat het juist wel nodig is. Bovendien kan het stroomverbruik teruggedrongen worden door het aanschaffen van een regelaar. Snelheidsregelaars kunnen gebruikt worden voor de volgende ventilatoren:

Welke regelaar heb ik nodig?

Welke afzuigregelaar u nodig heeft hangt af van het model afzuigmotor. Er is voor elke afzuigmotor wel een geschikte regelaar te vinden. Voordat u een regelaar aanschaft is het van belang goed te kijken naar de technische gegevens van de afzuigmotor:

Deze gegevens van de afzuigmotor bepalen de keuze voor de juiste aanschaf van de regelaar.

Snelheidsregelaars bij Maxi-Trade Luchtventilatie

In ons assortiment kunt u verschillende regelaars voor ventilatoren vinden. Wij hebben diverse types zoals:

Heeft u advies nodig?

Weet u niet welke regelaar u nodig heeft? Stuur ons een WhatsApp-bericht of stel uw vraag via het contactformulier. Onze medewerkers voorzien u van advies op maat en beantwoorden al uw vragen.

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks