24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

Regelaars & Sensoren

Op zoek naar snelheidsbediening voor uw ventilatiesysteem? Bij Maxi-Trade Luchtventilatie bent u aan het juiste adres! Ons assortiment bestaat uit regelaars zoals trafo-regelaars (5-standen) en elektronische regelaars (potentiometers). Een regelaar gebruikt u voor de regeling van verschillende ventilatoren zoals afzuigmotoren, buisventilatoren, badkamerventilatoren en ventilatorboxen. Ook regelaars voor klimaatregeling.

Regelaar voor afzuigmotoren

Het regelen van de snelheden van afzuigmotoren is een belangrijk gegeven. Zo zorgt de regelaar ervoor dat er bijvoorbeeld niet te veel of juist te weinig wordt geventileerd op momenten dat het niet nodig is of op momenten dat het juist wel nodig is. Bovendien kan het stroomverbruik terug gedrongen worden door het aanschaffen van een regelaar!

Welke regelaar heb ik nodig?

Welke afzuig regelaar u nodig heeft hangt af van het type afzuigmotor, er is voor elke afzuigmotor wel een geschikte regelaar te vinden. Voordat u een regelaar aanschaft is het van belang goed te kijken naar de technische gegevens van de afzuigmotor: vooral de waardes van wattage en ampère van de afzuigmotor bepalen de keuze voor de juiste aanschaf van de afzuigregelaar.

Afzuigregelaars bij Maxi-Trade Luchtventilatie

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks