24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

Luchtkanalen

Luchtkanalen voor rond en rechthoekige ventilatiesystemen. Maxi-Trade Luchtventilatie levert alles wat u nodig heeft voor een goede lucht toe- en afvoer – denk aan bochten, spirobuizen, luchtroosters, regelkleppen en meer. De hulpstukken zijn uitgevoerd in Sendzimir verzinkt plaatstaal en zijn meestal voorzien van rubberafdichting (SAFE) voor een luchtdichte aansluiting.

Bent u op zoek naar een installateur voor uw ventilatie project? Wij verzorgen voor u de levering én montage van complete luchtkanalen. Neem contact met ons op om een werkbezoek in te plannen met onze monteur.

Vraag een offerte aan

Luchtkanalen bij Maxi-Trade Luchtventilatie

Onze ronde (spiraalbuizen) en rechthoekige luchtkanalen zijn standaard uitgevoerd in Sendzimir verzinkt plaatstaal. Standaard zijn onze buizen en hulpstukken voorzien van een rubberen afdichting (SAFE). Het kanaalwerk is van Luchtdichtheidsklasse D, ATC 2 kwaliteit, deze voldoet aan alle Europese normen en bepalingen die op dit moment gelden. In ons assortiment hebben wij onder andere:

Wat voor kanaalwerk heb ik nodig?

Of u nu kiest voor een rond of rechthoekig kanaalwerk voor uw ventilatiesysteem hangt in grote mate af aan de voorzieningen die aanwezig zijn in het pand. Er zijn meerdere factoren bepalend om tot een juiste keuze te komen van het kanaalwerk.

Er dient tevens rekening te worden gehouden met onder andere de keuze van het afzuigsysteem en het kanaalwerk dat hierop moet worden aangepast. Denk ook aan welke en hoeveel hulpstukken u nodig heeft voor de aansluiting binnen het ventilatiesysteem.

Hulpstukken voor ventilatiekanalen

De ventilatiekanalen kunnen worden gemonteerd met zogenaamde hulpstukken zoals bochten, T-stukken en verloopstukken.

Hulpstukken met rubber inlage

De hulpstukken worden standaard geleverd in zogenaamde SAFE uitvoering. Hulpstukken die zijn voorzien van rubberafdichting en hebben een optimale luchtweerstand. (tenzij anders is vermeld).

Montage luchtkanalen

Naast het leveren kunnen wij luchtkanalen ook monteren voor uw bedrijf, (horeca)pand of woningcomplex. Voor een goede lucht toevoer en afvoer, optimale ventilatie en luchtbehandeling leveren en monteren wij diverse benodigdheden. Denk hierbij aan luchtkanalen zoals spiraalbuizen, Maar ook installatie van luchtroosters, ventilatoren, regelapparatuur, airconditioning en luchtbehandelingskasten.

Lees meer over montage luchtkanalen

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een installateur voor uw luchtkanalen project? Wij verzorgen voor u de levering en montage van luchtkanalen en hulpstukken. Neem contact met ons op om een werkbezoek in te plannen met onze monteur. Wij kijken graag samen met u naar de situatie en leveren hiervoor maatwerk oplossingen. Wij werken uitsluitend met erkende monteurs en gespecialiseerde vakmensen. Maxi-Trade Luchtventilatie voorziet u graag van een (gratis) vrijblijvende prijsopgave.

Vraag een offerte aan

Ronde vs rechthoekige luchtkanalen

Wat zijn de verschillen tussen ronde luchtkanalen en rechthoekige luchtkanalen? Wij zetten de toepassingen, voor- en nadelen voor u op een rijtje.

Ronde luchtkanalen

Rechthoekige luchtkanalen

Heeft u rechthoekig kanaalwerk nodig? Neem dan contact met ons op voor een offerte aanvraag.

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks