24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

Luchtkanalen

Kanaalwerk voor rond en rechthoekige ventilatiesystemen. Maxi-Trade Luchtventilatie levert alles wat met luchtverplaatsing en ventilatie te maken heeft. De ronde en rechthoekige kanalen kunnen op een bestaand of in nog nieuw ventilatiesysteem toegepast worden. Uitgevoerd in sendzimir, verzinkt plaatstaal.

Heb ik rond of rechthoekig kanaalwerk nodig?

Of u nu kiest voor een rond of vierkant kanaalwerk voor uw ventilatiesysteem hangt in grote mate af aan de voorzieningen die aanwezig zijn in het pand. Er zijn meerdere factoren bepalend om tot een juiste keuze te komen van het kanaalwerk.

Er dient tevens rekening te worden gehouden met onder andere de keuze van het afzuigsysteem en het kanaalwerk dat hierop moet worden aangepast. Denk ook aan welke en hoeveel hulpstukken u nodig heeft voor aansluiting binnen het ventilatiesysteem.

Rechthoekig kanaalwerk

Het voordeel van rechthoekig kanaalwerk ten opzichte van rond kanaalwerk is dat het ruimtebesparend is, zeker in de hoogte kan men hier veel ruimte mee winnen. Op rechthoekig kanaalwerk zit er wel een langere levertijd dan bij rond kanaalwerk. Dit omdat rechthoekig kanaalwerk speciaal op maat naar uw behoefte wordt gemaakt. Ook is rechthoekig kanaalwerk duurder in aanschaf, mede door het maatwerk.

Hulpstukken voor kanaalwerk

Standaard is het rond en rechthoekig kanaalwerk uitgevoerd in sendzimir, verzinkt plaatstaal. De kanalen kunnen worden gemonteerd met zogenaamde hulpstukken zoals bochten, T-stukken en verloopstukken. De hulpstukken kunnen ook geleverd worden in een “SAFE” uitvoering. De hulpstukken zijn dan voorzien van rubberafdichting en hebben een optimale luchtweerstand.

Kanaalwerk bij Maxi-Trade Luchtventilatie

De hulpstukken, zowel de standaard als de met rubberafdichting, voldoen aan de Luka C norm en voldoen dus aan alle Europese normen en bepalingen die op dit moment gelden.

Montage kanaalwerk

Wilt u dat wij het kanaalwerk komen monteren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij adviseren graag onze opdrachtgevers en leveren voor elke situatie maatwerk. Wij werken uitsluitend met erkende monteurs en gespecialiseerde vakmensen.

Neem contact op

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks