24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

Ventilatoren

Groot assortiment centrifugale ventilatoren en afzuigsystemen voor ventilatie, luchtverversing en -verplaatsing in woningen, bedrijfspanden of horeca keukens. Wij leveren kwalitatieve ventilatoren van bekende merken zoals: Airfan, Fischbach, Ruck, Vents, Östberg, SVQ en Torin. U bent bij Maxi-Trade Luchtventilatie aan het juiste adres voor buisventilatoren, afzuigmotoren, badkamerventilatoren, (horeca) ventilatorboxen, geurfilterkasten, axiaal ventilatoren en meer!

Wilt u dat wij de ventilator leveren én monteren? Neem dan contact met ons op om een werkbezoek in te plannen met onze monteur. Wij kijken graag samen met u naar de situatie en leveren hiervoor maatwerk oplossingen.

Vraag een offerte aan

Afzuigmotoren bij Maxi-Trade Luchtventilatie

Maxi-Trade Luchtventilatie is een totaalleverancier van ventilatieproducten en in het bijzonder de leverancier van afzuigmotoren voor woon- en werk-omgeving. Onze afzuigmotoren zijn leverbaar in o.a. lage, midden en hoge druk en worden toegepast in onder andere horecagelegenheden, industrie, woningbouw en kantoren. Met onze kennis en ervaring van afzuigmotoren dragen wij graag bij aan een optimaal klimaat in woon- en werkomgeving.

Advies en maatwerk

Wij adviseren onze opdrachtgevers en leveren voor elke situatie maatwerk als daar om gevraagd wordt. Wij werken samen met toonaangevende producenten en partners met jarenlange expertise op het gebied van afzuigmotoren en ventilatie. Onze ventilatoren zijn van hoogwaardige kwaliteit van bekende merken zoals Airfan, Fischbach, Ruck, Vents, Östberg, SVQ, Torin.

Diverse modellen ventilatoren en afzuigmotoren

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks