24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

Over ons

Sinds 1996 zijn wij ons gaan richten op ventilatieproducten voor de woon- en werkomgeving. Met de opgebouwde kennis en ervaring sindsdien zijn wij in staat om een compleet en bovendien flexibel assortiment ventilatie en klimaat oplossingen aan te bieden. Onze luchttechniek producten kunnen worden toegepast in vele branches en worden veelal gebruikt voor horeca(keukens), industrie, woningbouw, utiliteitsbouw en (sport)scholen.

Montage en maatwerk

Wij adviseren onze opdrachtgevers en leveren uiteraard voor elke situatie maatwerk. Wij denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen. Wilt u het product door ons laten installeren? Dat kan ook! Onze erkende monteurs en gespecialiseerde vakmensen staan graag voor u klaar.

  • Groot assortiment klimaat & ventilatieproducten
  • Hoogwaardige kwaliteit en scherpe prijzen
  • Maatwerk oplossingen
  • Ervaren en gecertificeerde installateurs voor airco installaties, luchtkanalen-, luchtbehandeling- en horeca keuken installaties
  • Professioneel advies
  • Snelle levering op veel producten in NL & BE

 

Hoogwaardige merken en producten

Kwaliteit vinden wij belangrijk. Daarom wordt ons assortiment continu geupdate met alleen de beste merken en producten. Door met toonaangevende producenten en partners met jarenlange expertise samen te werken kunnen wij een kwalitatief en innovatief assortiment aanbieden. Zo bieden we hoogwaardige merken aan zoals Airfan, Carrier, Fischbach, Mitsubishi, Östberg, Panasonic, Torin, Ruck en Vents.

Met vriendelijke groet,

Maxi-Trade Luchtventilatie

Neem contact op

Vragen of advies nodig? Neem direct contact op.

Neem contact op

Natuurlijk Schone Lucht partner Viridi Air

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks