24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

Mobiele airco

Mobiele airco van het merk Carrier, verrijdbaar en daardoor makkelijk te verplaatsen. De airco is uitgerust met een timer-functie en wordt geleverd inclusief een afstandsbediening. Een mobiele airco is een uitstekend alternatief wanneer er geen plaats is in uw woning of kantoor om bijvoorbeeld een wandmodel airco te plaatsen in de ruimte die u wilt koelen of verwarmen. Capaciteit: 3,5 kW (koelen), 2,9 kW (verwarmen).

Voordelen mobiele airco

Een mobiele airco is zeer geschikt als alternatief wanneer er geen plaats is in uw woning of kantoor om bijvoorbeeld een wandmodel airco te plaatsen in de ruimte die u wilt koelen of verwarmen. Daarnaast kunt u de mobiele airco gemakkelijk weer opbergen wanneer verkoeling of verwarming niet meer nodig is. Een mobiele airco is eenvoudig verplaatsbaar en kan daardoor in meerdere ruimtes gebruikt worden. U bent ook voordeliger uit ten opzichte van een wandmodel of plafond airco, omdat een mobiele airco niet geïnstalleerd hoeft te worden.

Compleet geleverd

De mobiele airconditioner van Carrier is eenvoudig te monteren en wordt compleet geleverd met accessoires. De bediening is eenvoudig met de bijgeleverde infrarood afstandsbediening.

Kenmerken Carrier mobiele airconditioner

carrier airconditioning logo

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks