24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

Mobiele airco

Wilt u een mobiele airco kopen? Mobiele airco’s zijn verrijdbaar en daardoor makkelijk te verplaatsen. De airco is uitgerust met een timer-functie en wordt geleverd inclusief een afstandsbediening. Een mobiele airco is een uitstekend alternatief wanneer er geen plaats is in uw woning of kantoor om bijvoorbeeld een wandmodel airco te plaatsen in de ruimte die u wilt koelen of verwarmen. Capaciteit: 3,5 kW (koelen), 2,9 kW (verwarmen).

Voordelen mobiele airco

Het voordeel van een mobiele airconditioning is dat deze snel en makkelijk verplaatsbaar zijn. De airco’s zijn uitgerust met een timerfunctie en worden geleverd inclusief een afstandsbediening. Deze mobiele airco’s zijn een uitstekende alternatief wanneer uw op zoek bent maar een verplaatsbare airco in plaats van een van onze geïnstalleerde binnenunit airco’s. Al onze mobiele airco’s hebben een koelcapaciteit van 3,5 kW en degene die ook verwarmen een verwarmingscapaciteit van 3,0 kW.

Waarom een mobiele airco kopen?

Een mobiele airco is zeer geschikt als alternatief wanneer u een verplaatsbare airco wilt in uw woning of kantoor om te koelen of verwarmen. Daarnaast kunt u deze gemakkelijk weer opbergen wanneer verkoeling of verwarming niet meer nodig is. Een mobiele airco is eenvoudig verplaatsbaar en kan daardoor in meerdere ruimtes gebruikt worden. Daarnaast is dit een goedkopere optie dan het kopen van een van onze andere airconditioning apparaten.

Wat wordt er bij de mobiele airco’s geleverd?

Onze mobiele airconditioners hebben allemaal een snelle levering, zijn echter verschillend is wat erbij wordt geleverd. Daarom is het goed om deze airconditioners te vergelijken voor u er een gaat kopen. Om u te helpen met vergelijken zullen we de overeenkomsten alvast noemen. Alle verplaatsbare airco’s zijn makkelijk te gebruiken en hebben een infrarood afstandsbediening voor gebruik in het donker. Verder worden de volgende accessoires bij alle mobiele airco’s geleverd:

Meer kenmerken om op te letten bij het kopen van een airco

Om onze producten te vergelijken kunt u op de volgende kenmerken letten bij het maken van een keuze:

Ben je toch op zoek naar een andere airconditioning kijk hier onze andere producten. Nogsteeds hulp nodig bij het kiezen of advies nodig? Neem dan hier contact met ons op of bereik ons via whatsapp voor al u vragen.

carrier airconditioning logo

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks