24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

Vilpe dakventilatoren

Wilt u een Vilpe dakventilator kopen? Ontdek de veelzijdige dakventilatoren van Vilpe, geschikt voor schuine/hellende en platte daken. Ideaal voor mechanische afzuiging in diverse omgevingen, van woningen tot utiliteitsbouw. Gemaakt van hoogwaardig, weer-, schok- en UV-bestendig PolyPropyleen (PP) met een modern, ecologisch design. Bekijk ons dakventilatoren om meer te ontdekken over de verschillende opties die Maxi Trade aanbiedt.

Energiezuinige mechanische ventilatie

De pijpventilatoren van het Fins bedrijf Vilpe zijn strenge testen ondergaan en volledig (kwaliteit) gecertificeerd. De ventilatoren zijn leverbaar met een AC of EC motor (lager energieverbruik), dit is uiteraard afhankelijk van het gekozen model. Wij leveren de pijpventilatoren met oplopende afzuigcapaciteiten tot 850 m3/h. De dakventilatoren hebben een aansluitdiameter van Ø110 tot 160 mm. De ventilator is uitermate geschikt voor mechanische ventilatie in woningen (badkamer, toilet, keuken), utiliteitsbouw en openbare ruimtes.

Vilpe dakventilatoren hebben een lange levensduur 

De dakventilatoren zijn geschikt voor de toepassing op schuine en platte daken en zijn leverbaar voor horizon of verticaal uitblazend. De behuizing is van kunststof polypropyleen, UV-bestendig en garandeert een lange levensduur. Hulpstukken om een waterdichte montage te garanderen, zoals de universele dakpan voor een schuin/hellend dak of de plakplaat voor een plat dak, zijn leverbaar.

De Vilpe dakventilatoren zijn standaard leverbaar in de kleur zwart (RAL 9005). Andere kleuren (o.a. bruin, groen, grijs, rood) zijn op aanvraag.

Vilpe pijpventilatie modellen bij Maxi-Trade

Kenmerken pijp-dakventilatoren serie-P van Vilpe

✓ Energiezuinige dakventilatie
✓ Voor zowel platte als schuine daken
✓ Uitermate geschikt voor mechanische ventilatie
✓ Eenvoudige montage en onderhoud
✓ Lange levensduur door kunststof behuizing
✓ Modern, ecologisch design
✓ Standaard kleur zwart (RAL 9005), andere kleuren op aanvraag

Ons advies

Een dakventilator is essentieel voor een gezonde en goed geventileerde omgeving onder het dak. Wil u een Vilpe pijpventilator kopen? Kies het juiste model voor platte of schuine daken om vochtproblemen en een slechte luchtkwaliteit te voorkomen. Ontdek ons assortiment dakventilatoren van Vilpe en geniet van een comfortabele omgeving onder het dak.

Heeft u nog steeds hulp nodig bij het kiezen of wilt u advies? Neem dan hier contact met ons op of bereik ons via WhatsApp voor al uw vragen.

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks