24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

Vilpe dakventilatoren

Dakventilatoren van Vilpe voor schuine/hellende en platte daken. Geschikt voor mechanische afzuiging in woningen (keuken, toilet), utiliteitsbouw, openbare gebouwen en bedrijven. De behuizing is weer- , schok- en UV-bestendig. Gemaakt van hoogwaardige kunststof recyclebaar PolyPropyleen (PP). Modern, ecologisch design dakventilatie.

Energiezuinige mechanische ventilatie

De dakventilatoren van het Fins bedrijf Vilpe zijn strenge testen ondergaan en volledig (kwaliteit) gecertificeerd. De ventilatoren zijn leverbaar met een AC of EC motor (lager energieverbruik), dit is uiteraard afhankelijk van het gekozen model. Wij leveren de dakventilatoren met oplopende afzuigcapaciteiten tot 850 m3/h. De dakventilatoren hebben een aansluitdiameter van Ø110 tot 160 mm. De ventilator is uitermate geschikt voor mechanische ventilatie in woningen (badkamer, toilet, keuken), utiliteitsbouw en openbare ruimtes.

Lange levensduur 

De dakventilatoren zijn geschikt voor de toepassing op schuine en platte daken en zijn leverbaar voor horizon of verticaal uitblazend. De behuizing is van kunststof polypropyleen, UV-bestendig en garandeert een lange levensduur. Hulpstukken om een waterdichte montage te garanderen, zoals de universele dakpan voor een schuin/hellend dak of de plakplaat voor een plat dak, zijn leverbaar.

De Vilpe dakventilatoren zijn standaard leverbaar in de kleur zwart (RAL 9005). Andere kleuren (o.a. bruin, groen, grijs, rood) zijn op aanvraag.

Vilpe dakventilatie modellen bij Maxi-Trade

Kenmerken pijp-dakventilatoren serie-P van Vilpe

✓ Energiezuinige dakventilatie
✓ Voor zowel platte als schuine daken
✓ Uitermate geschikt voor mechanische ventilatie
✓ Eenvoudige montage en onderhoud
✓ Lange levensduur door kunststof behuizing
✓ Modern, ecologisch design
✓ Standaard kleur zwart (RAL 9005), andere kleuren op aanvraag

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks