24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

Awenta badkamerventilator

Awenta badkamerventilatoren met of zonder vochtsensor en/of timer. Zeer geschikt voor het afzuigen van vochtige en vervuilde lucht in douches, badkamers, keukens, toilet en andere (vochtige) verblijfsruimten. Diverse, modern panelen, hoogwaardige materialen. De Awenta modellen zijn bij Maxi-Trade Luchtventilatie beschikbaar in diameter 100 en 125 mm. Optioneel: met terugslagklep (ZZ).

Awenta badkamerventilator trax

Awenta badkamerventilator Ø100 mm | 89 m³/h | Timer en vochtsensor | Wit | Model TRAX

 49,60  40,99

Badkamerventilator met vochtsensor en/of timer

De ventilatoren zijn optioneel ook uitgerust met een timer-functie, de timer heeft een looptijd van 3 tot 30 minuten. De vochtigheidssensor (hygrostaat) heeft een drempelwaarde van 60% tot 90%. Wanneer het vochtigheidsniveau in de kamer de instelbare drempelwaarde binnen 60-90% overschrijdt, schakelt de ventilator automatisch in en werkt totdat het vochtigheidsniveau daalt tot het standaardniveau. Daarna blijft de ventilator werken binnen de tijdsperiode volgens de timer-instelling en wordt vervolgens uitgeschakeld.

Awenta badkamerventilatoren 

In ons assortiment hebben wij diverse Awenta ventilatoren. Het is een variatie van klassieke en moderne ventilatoren. Dankzij de elegante uitstraling passen de ventilatoren gemakkelijk in ieder interieur!

SYSTEM+ klik en klaar!

Het SYSTEM+ systeem maakt dat het paneel zonder gereedschap kan worden verwijderd en gemonteerd. Je verwijdert gewoon het paneel en plaatst het terug middels een klik. De ventilator kan hierdoor ook gemakkelijk worden schoongemaakt. De SYSTEM+ ventilator uit de SILENT-serie is een extra stil model, met een geluidsniveau van slechts 26 dB(A). 

Badkamerventilator stil in gebruik

Op zoek naar een stille badkamerventilator? Dan is de ventilator Silent van SYSTEM+ en model SILENCE de perfecte keuze. De SYSTEM+ ventilator uit de SILENT-serie is een extra stil model, met een geluidsniveau van slechts 26 dB(A) (diameter 100mm). Ook de badkamerventilator SILENCE is speciaal ontworpen voor een stille werking en heeft een geluidsniveau van slechts 28 dB(A) (diameter 100mm).

Betrouwbare motor met laag energieverbruik

De Awenta badkamerventilatorventilator beschikt over een motor met een laag energieverbruik, de motor is speciaal ontworpen voor continu gebruik en is nagenoeg onderhoudsvrij. De betrouwbare 230V/50Hz motor heeft kogellagers (staal) die zijn getest op 30.000 bedrijfsuren. De ventilator en de waaier zijn gemaakt van UV bestendig duurzaam ABS-kunststof. De ventilator is spatwaterdicht (IPX4).

Montage aan de wand of plafond

De ventilator is ontworpen voor directe montage in het kanaalwerk. De bevestiging van de ventilator aan de muur gebeurd met schroeven die volledig weggewerkt zijn en dus niet in het zicht waar te nemen zijn. De ventilator is ook geschikt voor plafondmontage.

Kenmerken badkamerventilatoren van Awenta

© 2022 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks