24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

Torin afzuigmotoren

Torin afzuigmotoren (ook wel radiaal- of centrifugaal ventilatoren genoemd) zijn standaard bij Maxi-Trade Luchtventilatie leverbaar met luchtcapaciteiten van 250 t/m 7000 m3/h. De krachtige Torin afzuigmotoren kunnen veel lucht verplaatsen en zijn daardoor zeer geschikt voor luchtverversing en ventilatie in vele branches, zoals horeca en industrie.

Kwaliteit afzuigmotoren van Torin

Torin centrifugaal ventilatoren behoren tot de meest bekende merken en zijn toonaangevend op het gebied van afzuigmotoren. De Engelse fabriek waarborgt kwaliteit en kennis door hun jarenlange ervaring. Door zijn kracht is de ventilator geschikt voor lucht -verplaatsing, -verversing en -ventilatie. De Torin afzuigmotor wordt toegepast in ventilatiesystemen in horecagelegenheden, industrie, kantoren en woonsituaties.

Ontworpen voor continu gebruik

De ventilatoren kunnen zowel geleverd worden met voedingsspanningen 230/1/50 voor 1-fase en 400/3/50 voor 3-fase afzuigmodellen. Bovendien worden de afzuigmotoren geleverd met buitenflenzen. De afzuigmotoren zijn ontworpen voor continubedrijf en beschikken over een ingebouwde thermische beveiliging.

Geschikt voor hogedruk systemen

De afzuigmotor van Torin is zeer geschikt voor hogedruk systemen. De ventilator kan veel lucht verplaatsen en zorgt voor een stabiele luchtverplaatsing in het kanaalwerk.

Trillingsvrije werking

De afzuigmotoren zijn geproduceerd van gegalvaniseerd staal en oxideren niet. Deze type motoren zijn dubbel aanzuigend met voorwaarts gebogen schoepen. De elektromotor en waaier van de afzuigmotor zijn in trillingsdempers opgehangen, hierdoor wordt een trillingsvrije en geluidsarme werking gegarandeerd.

Torin afzuigmotoren bij Maxi-Trade Luchtventilatie

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks