24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

Dakdoorgangen

Dakdoorgangen voor de bevestiging op een plat dak of schuin dak. Standaard leverbaar van 100-500 mm bij Maxi-Trade Luchtventilatie. Geschikt voor de combinatie met een stormkraag en dakkap. Geschikt voor alle dakpannen. Materiaal: polypropyleen plastic (PP) en gegalvaniseerd staal.

Dakdoorgang voor schuin dak

Zoekt u een dakdoorgang voor een schuin/hellend dak? De universele dakpan is geschikt voor een waterdichte afsluiting op een schuin/hellend dak van maximaal 60º hellingshoek. Geschikt voor alle dakpannen. Het materiaal is van type PP en thermoplastic. De universele dakpan is leverbaar met een inwendige diameter van Ø110 en Ø125 millimeter. Dit is afhankelijk van de keuze van de pijp-dakventilator.

Dakdoorgang voor een plat dak

De VFPT plakplaat is geschikt voor een waterdichte aansluiting op een plat dak met maximale hellingshoek van 11,5 graden. Deze is gefabriceerd uit polypropyleen plastic (PP) en is UV- en corrosie bestendig en volledig recyclebaar. De VFPT plakplaat voor een plat dak is geschikt voor de bevestiging van pijpdakventilatoren en ventilatiepijpen met een inwendige diameter van Ø110 en Ø125 millimeter.

Dakdoorgangen bij Maxi-Trade Luchtventilatie

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks