24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

Luchtventielen toe- en afvoer

Ventielen geschikt voor lucht toe- en afvoer. Past met het strak design (RAL 9010 of RVS) in ieder interieur, toegepast in woningen, bedrijven, kantoren en horeca. Makkelijke montage aan de muur of plafond. Leverbaar in diameters 100-125 mm.

Luchtventielen met een strak design

De afzuigventielen hebben een strak, minimalistisch design en zijn zodoende passend in ieder interieur. Buiten de standaard kleuren (normaal RAL 9010 of RVS), kunnen de afzuigventielen ook geleverd worden in bijna elke andere RAL kleur.

Goede instelmogelijkheden

De ventielen beschikken over goede luchtstroom instelmogelijkheden, met de regelbare schijf kunt u de luchtstroom instellen naar wens. Het afvoerventiel is snel en eenvoudig te monteren met bevestigingsogen of schroeven, geschikt voor montage aan de plafond of wand. De afzuigventielen zijn geschikt voor toepassing in woningen, bedrijven, kantoren en horeca.

Laag geluidsniveau

De ventielen zijn leverbaar in de diameters 100 en 125 mm. De speciale constructie van het ventiel verzekert een laag geluidsniveau met een schuimdichting.

Onderhoud en reinigen van ventielen

Voor een optimale werking van luchtventielen in uw ventilatiesysteem is het raadzaam om deze regelmatig schoon te maken, de ventielen zijn eenvoudig te demonteren. Vergeet tijdens het reinigen van de ventielen ook niet de afdichtring te inspecteren, deze zal na verloop van tijd vettig of smerig worden. Aangezien de afdichtring lastig schoon te maken is kan deze beter vervangen worden.

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks