24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

Montage kanaalwerk

Is uw luchtkanaal toe aan vervanging of wilt u een compleet nieuw ventilatiekanaal laten plaatsen? Maxi-Trade Luchtventilatie kan u goed daarbij helpen. Wij zijn een totaalleverancier van rond en rechthoekig kanaalwerk voor de zakelijke- en de particuliere markt. Het kanaalwerk wordt toegepast in ventilatiesystemen van onder andere midden- en kleinbedrijf, horecagelegenheden (cafés, bars, restaurants, catering), industrie, winkels, kantoren en woningen.

Luchtkanaal producten bij Maxi-Trade Luchtventilatie

Wij leveren onder andere spiraalbuizen en alle nodige hulpstukken zoals bochten, verloopstukken, T-stukken en flexibele slangen, verkrijgbaar tot en met diameter 1250 mm.

Ook leveren wij het kanaalwerk in SAFE uitvoering. Deze hulpstukken zijn voorzien van een rubberen afdichting, wat zorgt voor een nog betere luchtweerstand.

Bekijk alle producten voor luchtkanalen

Montage kanaalwerk

Wij leveren en monteren het benodigde kanaalwerk ten behoeve van uw ventilatiesysteem. Neem contact op om een werkbezoek met één van onze monteurs in te plannen. Nadat wij uw situatie ter plekke hebben bekeken ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Na akkoord leveren wij de benodigde producten en plannen wij een montage datum in.

Neem contact op

Vakkundige montage 

Om een vakkundige montage te realiseren werken wij samen met ervaren monteurs die gespecialiseerd zijn in luchtkanalen en ventilatietechniek. Hierdoor kan onze monteur de installatie op de juiste manier en tot in de puntjes uitvoeren.

  • Ervaren en gecertificeerde installateurs
  • Zeker van een juiste uitvoering van werkzaamheden

Bel of mail direct voor een afspraak of advies:

Tel: +31 (0)6 54 60 51 62
E-mail: info@maxi-trade.nl

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks