24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

Tapes

Duct tape en aluminiumtape met hoge kleefkracht. Geschikt voor het (damp- en luchtdicht) afdichten van naden, ventilatiekanalen, buizen, isolatiemateriaal, (nood)reparaties en meer. Verkrijgbaar op rollen van 50 meter.

Aluminiumtape is bestand tegen hoge temperaturen

Aluminiumtape is water- en hitte bestendig – onze tape is bestand tegen temperaturen van maar liefst -20 tot 250 graden °C. Deze tape is uniek omdat het aan veel eisen voldoet, want het is niet alleen bestand tegen vocht en hitte, maar ook tegen veroudering en UV-stralen. De tape is brandvertragend, heeft uiteraard een hoge kleefkracht en is uiterst duurzaam en veilig. De aluminiumtapes uit ons aanbod hebben een breedte van 50 mm of 75 mm en een dikte van 50 micron, bedekt met een acrylkleefstof met siliconen. De lengte is 50 meter.

Toepassing aluminiumtape

De mogelijkheden van aluminiumtape zijn oneindig. De tape is geschikt voor isolatiedoeleinden (naden van isolatiematerialen afplakken), sauna bouw, het isoleren van industriële installaties en airconditioning leidingen. Aluminiumtape wordt ook gebruikt om onder andere luchtkanalen, uitlaten, dakgoten en regenpijpen af te dichten en te beschermen tegen roest.

Duct tape: het meest veelzijdige stukje tape

Duct tape (ook wel duck tape genoemd) is een echte krachtpatser onder de tapes en zeer populair voor veel toepassingen. Het is super sterk, olie- en waterbestendig en – ondanks dat het heel sterk is – makkelijk scheurbaar in lengte- en breedterichting. Deze veelzijdige tape is onmisbaar voor thuis en werk. Onze duct tape is een linnen tape, heeft een dikte van 55 µ (micron), een breedte van 50 mm en een lengte van 50 meter.

Toepassing duct tape

Duct tape is te gebruiken voor acute reparaties en het tijdelijk vastplakken of bundelen van materialen en kabels. Ook voor het markeren van bepaalde ondergronden is de tape ideaal. Hij is ook uitermate geschikt voor het afdichten/sealen van luchtkanalen en buizen.

Bestel eenvoudig uw benodigde tapes

Advies nodig? Neem geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder via e-mail, telefonisch (06 54605162) of WhatsApp.

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks