24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

Dakkappen

Dakkappen vervaardigd uit gegalvaniseerd staal (Sendzimir), standaard leverbaar bij Maxi-Trade in diameters 100-630 mm. De dakkappen zijn toepasbaar in ieder thermisch ventilatiesysteem. Een regenkap – of regenhoed – koopt u om regeninslag in de spiraalbuis te voorkomen. Ook dakkappen met gaas (tegen ongedierte en vuil) zijn leverbaar.

Wij leveren en monteren dakkappen voor midden- en klein horecabedrijf zoals cafe’s, restaurants, cateringbedrijven, grillrooms, snackbars, pizzeria’s en meer. Wilt u advies of uw kanaalwerk laten installeren? Neem direct contact op via onderstaande knop.

Vraag een offerte aan

Dakkappen voor thermisch ventilatiesysteem

Een dakkap, ook wel regenkap genoemd, is geschikt voor de toe- of afvoer van lucht. Hij is eenvoudig te monteren en kan direct op een spiro buis geplaatst worden. Dankzij de vorm van deze regenkap – of regenhoed – wordt inslag van regen in de spiraalbuis voorkomen. De regenkap is voorzien van grofmazig gaas zodat ongedierte, vogels en vuil wordt tegengehouden het ventilatiekanaal binnen te dringen.

Materiaal van gegalvaniseerd staal

De dakkappen zijn vervaardigd uit (thermisch) galvanisch verzinkt (Z275) staal volgens het Sendzimir procedé. Hierdoor zijn de regenkappen duurzaam en hebben een zeer lange levensduur. Ze zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en zullen minder snel roesten. De dakkappen kunnen zowel los of als set worden geleverd:

Dakkappen bij Maxi-Trade Luchtventilatie kopen

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks