24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

Airconditioning

Een airconditioner of airco ventileert, koelt óf verwarmt de lucht in een ruimte, wat zorgt voor een comfortabel binnenklimaat, geheel naar uw wensen. Naast temperatuurregeling kan een airco dankzij filtertechnieken ook voor een schonere luchtomgeving zorgen en pollen, virussen, bacteriën en schimmels verwijderen. Zo biedt een airconditioningsysteem het hele jaar door comfort. Ideaal voor thuis in ruimten zoals de slaapkamer en de woonkamer, maar ook in werkruimten!

Airco voor uw thuis- of werksituatie

Maxi-Trade Luchtventilatie helpt u graag met uw airconditioning project(en). Wij leveren en installeren complete airconditioningssystemen voor woon- en werkomgeving. Onze airco systemen zijn geschikt voor het verwarmen en koelen in woningen (slaapkamers, woonkamer, werkruimte), maar ook in winkels, kantoren (serverruimten), bedrijfspanden, (sport)scholen en horecagelegenheden.

Neem contact op

Bekende en betrouwbare merken

Wij werken samen met partners die bekend zijn met het leveren en monteren van airco-systemen en die zo nodig ook het onderhoud kunnen uitvoeren. Onze partners zijn ervaren en bovendien gecertificeerd.

Onze merken

Airconditioning montage

Wilt u het airco systeem door ons laten installeren? Dat kan! Wij werken uitsluitend met erkende monteurs met een BRL-200 F-gassen certificaat voor de installatie van de airco systemen.

Wilt u de airco zelf laten installeren?

Ondeskundige installatie van een split-airco kan leiden tot lekverlies van koudemiddelen, wat een bedreiging vormt voor het milieu. Het is van belang dat u de installatie van de voorgevulde split-airco laat uitvoeren door een F-gassen gecertificeerd bedrijf.

Wij zijn wettelijk verplicht dit bij verkoop te controleren en de koper is verplicht om aan te tonen dat de installatie door een erkende installateur wordt uitgevoerd. U kunt via het online register zien welke installatiebedrijven gecertificeerd zijn.

Neem contact op

Hoeveel watt (kW) dient mijn airco te hebben voor het warmen of koelen van een ruimte?

Formule: bereken het oppervlak (LxBxH) en vermenigvuldig met de factor 30, 40 of 50

Voorbeeld berekening

Om de ruimte goed te koelen, heeft u dus een airco systeem nodig van minimaal 3,2 kW. 

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks