24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

Luchtverdeling

Luchtverdelingsproducten voor lucht toe- en afvoer: kleppen, bolroosters, wandroosters, luchtventielen en flexibele ventilatieslangen voor de juiste luchtverdeling. Toepasbaar voor ventilatiesystemen in woningen, bedrijven, kantoren en utiliteit. Door de juiste toepassing heeft u minder tocht- en geluidsoverlast.

Lucht toe- en afvoer producten

Een range aan luchtverdelingsproducten voor toepassing en- of plaatsing in wanden, muren en deuren in woningen, bedrijven, kantoren en utiliteit. De producten zijn geschikt voor lucht toe- en of afvoer. De luchtverdelingsproducten zijn geschikt voor binnen en- of buitenmontage. Alle producten van Maxi-Trade zijn afgestemd op de hedendaagse vereisten van kwaliteit maar ook aan de vereisten van een mooi design.

Luchtverdelingsproducten bij Maxi-Trade Luchtventilatie

Onze luchtverdelingsproducten zijn vervaardigd uit kunststof, (verchroomd)staal, aluminium en RVS. Onze producten zijn leverbaar in oplopende diameters. Wij leveren:

Flexibele ventilatieslangen

Geluiddempende componenten

De ronde geluiddempers in ons assortiment worden toegepast in ventilatiesystemen om het geluid te reduceren. De geluiddempers zijn beschikbaar in een lengte van 600 mm en montage is mogelijk op bijna elke positie in het ventilatiesysteem.

Het materiaal is van plaatstaal Sendzimir en de demper heeft een isolatiedikte van 50 mm. De afdekking van het isolatiemateriaal is afgedekt zodat stofdeeltjes niet in het systeem terecht komen.

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks