24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

Inblaasfilters

Handige ronde inblaas filter voor het filteren van stof, ongedierte en vervuilde lucht in ronde luchtkanalen met een diameter van 100-500 mm. geschikt voor montage in spirobuizen of ventilatieslangen. Het filterdoek is uitneembaar en vervangbaar, bovendien kan er ook een ander type filterdoek in.

Inblaas filter 

Het filter is bedoeld voor montage in rond kanaalwerk en geschikt voor het filteren van stof, ongedierte en vervuilde lucht. Vanwege het plaatsen van een filter tussen het kanaalwerk zorgt u voor een schonere werkomgeving.

Het inblaas filter is eenvoudig te monteren op ronde kanalen in het ventilatiesysteem. Het filter kan na verzadiging van vervuilde lucht en stof eenvoudig gereinigd worden door het te stofzuigen of uit te spoelen met water. Het filter kan ook vervangen worden en is los leverbaar. Het filterhuis is vervaardigd van verzinkt staal en is voorzien een beschermrooster. Het binnenfilter ook vervangen worden door andere type filters.

Kenmerken inblaas filter OFK

Montage filtersystemen

Wilt u dat wij filtersystemen leveren én monteren? Neem dan contact met ons op om een werkbezoek in te plannen met onze monteur. Wij kijken graag samen met u naar de situatie en leveren hiervoor maatwerk oplossingen.

Vraag een offerte aan

Unnicooking logo

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks