24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

Fischbach afzuigmotoren

Afzuigmotoren van het topmerk Fischbach, serie D of de DS. Deze direct aangedreven AC centrifugaal ventilatoren zijn uitermate geschikt voor krachtige luchtverversing en ventilatie. De afzuigmotoren koopt u bij Maxi-Trade met een luchtcapaciteit vanaf 1330 m3/h tot ruim 20.000 m3/h. Het apparaat wordt veelal gebruikt voor industriële doeleinden en voor de afzuiging van horeca keukens.

Fischbach afzuigmotoren

De fabrikant Fischbach heeft een ruime expertise opgebouwd op het gebied van ventilatietechnologie, de afzuigmotoren zijn gecertificeerd en binnen de ventilator branche nemen de Fischbach afzuigmotoren een belangrijke positie in.

Direct aangedreven motor voor continugebruik

De ventilatoren zijn ontworpen voor continugebruik. De afzuigmotoren uit deze serie zijn direct aangedreven met een voorwaarts gekromde waaier die direct op de externe rotormotor zijn gemonteerd. Deze kenmerken zorgen voor een perfecte toepassing op het gebied van verwarming, ventilatie en airconditionings- technologie. Ook zijn de afzuigmotoren zeer geschikt voor installatie in kachels en ventilatieboxen, vanwege de hoge beschermingsgraad (IP65) en de hoge temperatuurbestendigheid.

Geïntegreerde thermische beveiliging

De externe rotormotor is voorzien van een geïntegreerde thermische beveiliging, zodra deze te warm wordt zal de motor automatisch uitvallen. De motoren zijn dubbel aanzuigend.

Toepassing

De krachtige Fischbach afzuigmotoren zijn zeer geschikt op het gebied van:

Eigenschappen Fischbach afzuigmotoren

© 2022 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks