24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

Horeca

Bij Maxi-Trade vindt u alles voor een totale horeca keukeninrichting: gasfornuizen, afzuigkappen, pita ovens, grillplaten, RVS meubelen (werktafels) en ventilatiesystemen. Wij leveren én monteren de horeca apparatuur en ventilatiesystemen voor o.a. restaurants, hotels, catering, cafés, shoarma tenten, snackbars en pizzeria’s.

Vraag een offerte aan

Unnicooking logo

Professionele horeca keukeninrichting

Hieronder een selectie van hetgeen wij u kunnen aanbieden voor een professionele horeca keuken:

RVS meubelen: ijzersterk voor de horeca

Roestvrij staal (RVS) is super sterk, kan niet breken, kan in vrijwel elke vorm worden gemaakt, roest niet (zoals de naam al zegt), is gemakkelijk hygiënisch schoon te maken en is voedselvriendelijk. Dit maakt RVS geweldig materiaal en populair in de horeca. Het is dan ook niet verwonderlijk dat bijna alles in een moderne horeca keuken is gemaakt van RVS.

Leveren en montage keuken apparatuur

Wij leveren én monteren horeca apparatuur voor o.a. restaurants, hotels, catering, cafés, shoarma tenten, snackbars en pizzeria’s. Wij zijn tevens gespecialiseerd in ventilatie en luchtbehandeling in de horeca keuken, waaronder ook zorg- en onderwijsinstellingen, sportkantines, bakkerijen, bedrijfs- en productiekeukens en ziekenhuizen.

Wilt u de keuken apparatuur laten installeren door Maxi-Trade? Neem gerust contact met ons voor meer informatie en/of prijzen.

Nederlandse horeca fabrikant

De kwalitatieve keuken apparatuur wordt geproduceerd door Unninox. Unninox werd in 2011 opgericht als een Nederlandse fabrikant van keukenapparatuur en is uitgegroeid tot een belangrijke producent in de productie van afzuigkappen, horeca apparatuur en roestvrij staal meubelen.

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks