24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

Horeca keukenapparatuur

Bij Maxi-Trade vindt u alles voor een totale horeca keukeninrichting: (wok) fornuizen, afzuigkappen, pita ovens, grillplaten, RVS meubelen (werktafels), kanaalwerk en ventilatiesystemen. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

Professionele apparatuur voor uw keuken

Wij leveren én monteren horeca apparatuur en luchtbehandeling voor o.a. restaurants, hotels, catering, cafés, shoarma tenten, snackbars en pizzeria’s. Wij zijn tevens gespecialiseerd in ventilatie en luchtbehandeling in de horeca keuken, waaronder ook zorg- en onderwijsinstellingen, sportkantines, bakkerijen, bedrijfs- en productiekeukens en ziekenhuizen.

Horeca apparatuur en/of luchtbehandeling laten monteren? Dat kan! Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier of bel/WhatsApp ons direct via +31 (0)654605162.

 

Wat voor horeca apparatuur heb ik nodig?

Gaat u een nieuw restaurant openen of een bestaande vestiging opknappen? Dan is het kiezen van de juiste horeca apparatuur essentieel voor succes. Natuurlijk is iedere horeca onderneming uniek en kent zijn eigen aanpak. Denk bij het kiezen van kookapparatuur voor uw professionele keuken aan welke apparaten u het meest zult gebruiken. Voldoet het apparataat aan uw capaciteitsbehoeften? Kook- en bak apparatuur vormt de basis van elk kookproces. Wij verkopen essentiële kookapparatuur voor professionele horeca keukens, hieronder een selectie van hetgeen wij aanbieden:

 • Gasfornuizen
  • De RVS gasfornuis is onmisbaar in de keuken. Wij hebben gasfornuizen met verschillende aantal branders in ons assortiment.
 • Gaswok fornuizen
  • De Aziatische keuken zal zich over de wereld verspreiden met dit wokmeubel! Het bijzondere wok fornuis op gas is speciaal ontworpen voor de Aziatische gastronomie. Zeer geschikt voor Thaise-, Chinees- of wokrestaurants. Wij verkopen dit wokmeubel met wokbranders én soepbranders.
 • Pitaovens / salamanders
  • Pita ovens of salamanders zijn perfect voor het afmaken van gerechten (denk aan o.a. kebab en shoarma schotels, kapsalon), het roosteren van brood of het smelten van kaas. Salamanders hebben ook voldoende warmteafgifte om zalm te grillen of voedsel te koken.
 • Gas teppanyaki
  • De gas teppanyaki heeft een plat metalen oppervlak. Teppanyaki wordt voornamelijk gebruikt voor de Japanse keuken en voedselbereiding. Bakken op een teppanyaki is gemakkelijk, gezond en erg smakelijk.
 • Friteuse
  • De RVS gasfriteuse is natuurlijk ideaal voor het maken van friet, kip en diverse snacks. Frituurgerechten zijn enorm populair in horeca gelegenheden en hebben vaak ook een erg snelle bereidingstijd.
 • Houtkoolsgrill
  • Een houtskoolgrill geeft een rokerige en verkoolde smaak die perfect is voor veel verschillende gerechten, ideaal voor vlees en vis. De houtskoolgrill is inbegrepen met filterkap en houtskoollade.

Bekijk onze horeca apparatuur in de webshop

Naast bovenstaande kunt u ook denken aan een professioneel koffiezetapparaat, een broodrooster, ovens en een magnetron. Naast de kook- en bakapparatuur is warmhoud apparatuur (warmhoud kasten), koel-, vries en opslagapparatuur, voedselbereidingdsapparatuur en keukengerei onmisbaar voor de meeste horeca ondernemingen. Uiteraard is ook hygiëne essentieel in de foodservice industrie, vergeet dus schoonmaakapparatuur en schoonmaakbenodigdheden niet op uw lijstje.

Luchtbehandeling

Wij verzorgen ook complete luchtbehandeling en geurbestrijding voor horeca keukens. Wij leveren en (indien gewenst) installeren geurfilterkasten en afzuigkappen voor een totale keukenafzuiging.

Bekijk onze geurfilterkasten

Bekijk onze afzuigkappen

Voedselbereidingsapparatuur

 • RVS werktafels
  • Plaats apparaten en apparatuur op deze stevige tafels of gebruik ze als een oppervlak voor het bereiden van ingrediënten of het samenstellen van gerechten.
 • RVS spoeltafels

Montage keukenapparatuur

Wilt u uw keuken apparatuur laten installeren door ons? Neem gerust contact met ons op via onderstaande knop voor meer informatie en/of prijzen.

Nederlandse top fabrikant

Unninox werd in 2011 opgericht als een Nederlandse fabrikant van keukenapparatuur en is uitgegroeid tot een belangrijke producent in de productie van afzuigkappen, horeca apparatuur en roestvrij staal meubelen.

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks