24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

RVS spoeltafels

Een RVS spoeltafel of een horeca spoelbak is onmisbaar in een horeca keuken of een restaurantkeuken. Bij Maxi-Trade Luchtventilatie besteld u RVS spoeltafels in diverse maten en uitvoeringen. Ook een spoeltafel met ruimte voor de vaatwasser of een spoeltafel met schuifdeuren. Het materiaal RVS kan tegen een stootje, is zeer duurzaam, is goed schoon te houden en daarom optimaal hygiënisch. Een RVS spoeltafel of spoelbak wordt gebruikt bij voor het schoonmaken van grote pannen en keuken materialen. Perfect voor commerciële toepassingen, waaronder restaurants.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

RVS spoeltafels bij Maxi-Trade Luchtventilatie

Hygiëne is van groot belang in een horeca grootkeuken, een RVS spoeltafel of een RVS spoelbak is dan ook niet weg te denken uit de horeca keuken. Door het gladde, naadloze oppervlak is de spoeltafel makkelijk schoon te maken en neemt het geen kleur of smaakstoffen op. Het materiaal roestvast staal is erg duurzaam en hygiënisch, de spoeltafel heeft dus een ontzettend lange levensduur. De diepte van de horeca spoeltafels en spoelbakken is ideaal voor het schoonmaken van grote pannen en andere keukenmaterialen. Wij hebben verschillende uitvoeringen in ons assortiment:

De spoeltafels hebben een geborstelde structuur RVS AISI 430. Door de geborstelde structuur zullen de onvermijdelijke kleine krasjes die het gevolg zijn van normaal gebruik niet zo opvallen. De spoeltafels zijn voorzien van een opstaande rand.

RVS meubelen: ijzersterk voor de horeca

Roestvrij staal (RVS) is super sterk, kan niet breken, kan in vrijwel elke vorm worden gemaakt, roest niet (zoals de naam al zegt), is gemakkelijk hygiënisch schoon te maken en is voedselvriendelijk. Dit maakt RVS geweldig materiaal en populair in de horeca. Het is dan ook niet verwonderlijk dat bijna alles in een moderne horeca keuken is gemaakt van RVS. 

Nederlandse horeca fabrikant

De kwalitatieve keuken apparatuur wordt geproduceerd door Unninox. Unninox werd in 2011 opgericht als een Nederlandse fabrikant van keukenapparatuur en is uitgegroeid tot een belangrijke producent in de productie van afzuigkappen, horeca apparatuur en roestvrij staal meubelen.

 

Unninox logo

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks