24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

Östberg wandventilator buitenmuur RS 160C | Ø160 mm | 850 m³/h | EC motor

Merk: Östberg

Voorraad:

Beschikbaar via nabestelling

Levertijd: Informeer naar indicatie levertijd
 503,99  416,52

Östberg wandventilator RS met energiezuinige EC motor. Ontwikkeld voor montage aan de buitenmuur. Maximale luchtcapaciteit van 850 m3/h. Geschikt voor luchtventilatie, lucht aan- of toevoer en luchtverversing in ronde kanalen met een diameter van Ø160 millimeter.

Beschikbaar via nabestelling

Östberg wandventilator RS EC met energiezuinige EC motor. Ontwikkeld voor montage aan de buitenmuur. Maximale luchtcapaciteit van 850 m3/h. Geschikt voor luchtventilatie, lucht aan- of toevoer en luchtverversing in ronde kanalen met een diameter van Ø160 millimeter.

Östberg wandventilator RS EC

De wandventilator van Östberg uit de RS serie is een betrouwbare afzuigventilator voor montage aan de buitenmuur. Aan de zuigzijde heeft de RS ventilator een aansluiting voor rond kanaalwerk. U kunt deze eenvoudig monteren met een klemband.

EC-motor gelijkstroom

Deze EC motoren hebben een lager energieverbruik dan de gewone AC modellen en hebben een langere levensduur. De regeling van de ventilator kan eenvoudig met een EC-regelaar (0-10V).

Compact met een laag geluidsniveau

De wandventilatoren van Östberg zijn zeer compact en laten zich makkelijk monteren. De ventilatoren hebben een laag geluidsniveau en zijn mede hierdoor zeer geschikt voor afzuiging met hoge eisen voor het geluidsniveau.

Vochtresistent

De behuizing is van gegalvaniseerd staal. De RS-serie heeft nog een extra coating voor buitenmuur montage. De series hebben achterover gebogen schoepen en worden middels een regelbare buitenpoolmotor (met onderhoudsvrije kogellagers) aangedreven. De motor is vochtresistent en kan mede hierdoor uitstekend functioneren in een vochtige of klamme ruimte.

Gewicht 10 kg
Merk

Diameter (mm)

160

Max. capaciteit (m³/h)

850

Type motor

EC

Aansluitspanning

230V

Ampère

0,93

Wattage

117

© 2022 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks