24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

Ventilatie-weetjes en tips!

Lees alles over ventilatie

Waarom kunnen we niet zonder ventilatie? En welke ventilator heeft u dan nodig?

Er zijn vele soorten ventilatoren, elk met hun eigenschappen, voordelen, nadelen en toepassingen. Bij Maxi-Trade kunt u verschillende soorten ventilatoren kopen, die beschikbaar zijn in verschillende luchtcapaciteiten en maten. We maken onderscheid tussen axiale-, radiale- en buisventilatoren. Wij helpen u graag met uw keuze voor de juiste ventilator.

Vraag gratis advies

Wat is ventilatie?

Waar is ventilatie goed voor?

Ventilatie, ook wel luchtverversing genoemd, is een reeks acties en technieken die worden gebruikt om vervuilde lucht te vervangen door zuivere lucht. Het vervangen van lucht gebeurd in ruimtes zoals woonruimtes (woonkamer, slaapkamer) en werkplekken zoals kantoren, winkels, restaurants en alle andere openbare gebouwen.

Soorten ventilatoren

Welke ventilator heeft u nodig?

Ventilatoren zijn mechanische eenheden en speciaal ontworpen voor luchttransport in kanalen. De lucht wordt verplaatst vanwege de druk die wordt opgebouwd tussen de ventilatorinlaat en de uitlaatopening van de ventilator. Er zijn verschillende types ventilatoren waarin onderscheid wordt gemaakt.

Energiezuinige ventilatie

Hoe kan ik energiezuinig ventileren?

Een gezond binnenklimaat met energiezuinige ventilatie is realiseerbaar met de aanschaf van een type ventilator die over de juiste motor beschikt.

 

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks