24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

Luchtreinigers

Luchtreinigers zorgen in elke ruimte voor een betere luchtkwaliteit, zoals in de slaapkamer, werkruimte of woonkamer. Draagt bij aan een schoner binnenklimaat en vermindering van allergische reacties. Luchtzuiveraars met een HEPA-filter verwijderen ook stofdeeltjes, mijten, bacteriën en micro-organisme.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Luchtbehandeling voor binnenshuis

Luchtvervuiling zoals stofdeeltjes, smog, fijnstof en rook in een gesloten omgeving kunt u het beste aanpakken met een luchtzuiveraar. Heeft u last van allergieën? Ook pollen, allergenen, huisstofmijt en stof deeltjes kunnen worden opgevangen, hiervoor is wel een HEPA-filter vereist. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air. Dit filtertype zorgt ervoor dat schadelijke deeltjes in de lucht als het ware worden afgebroken, waardoor ze niet meer in de luchtweg komen. Hierdoor kan een luchtreiniger symptomen van allergieën, astma en hooikoorts sterk verminderen. De filters, zoals de HEPA-filter en de koolstoffilter, zijn onmisbaar en verbeteren de luchtkwaliteit voor een schone, gezonde omgeving. Bij Maxi-Trade Luchtventilatie verkopen we de luchtreinigers van SODECA, het PURI-50 model en luchtreinigers van Carrier uit de CAFN-LC2 serie.

Luchtreiniger PURI-50

De PURI-50 van SODECA is een mobiele luchtreiniger met een krachtige, energiezuinige EC motor. De PURI-50 luchtreiniger beschikt over een handig digitaal paneel met een eenvoudige bediening. De luchtreiniger wordt toegepast in woningen, kantoren en andere verblijfsruimtes tot 50 m2 en is eenvoudig te verplaatsen. Deze Air Purifier heef een uitstekend filtervermogen dankzij het HEPA H-13 filter, welke is opgebouwd in 3 fases. Het vangt deeltjes stof, pluisjes, vezels en pollen op en elimineert nare geuren zoals tabak, geuren van huisdieren en koken.

Kenmerken luchtreiniger PURI-50

Luchtreiniger Carrier CAFN-LC2

De Carrier luchtreiniger is voorzien van 3 luchtfilters. Het voorfilter is een uitneembaar en wasbaar nylon filter. Het apparaat heeft een HEPA-filter welke fijne deeltjes zo klein als 0,3 micrometer kan verwijderen, zoals stof deeltjes, fijnstof, allergenen en pollen. De luchtreiniger beschikt ook over een actief koolstoffilter dat rook, haartjes van huisdieren en slechte, ongewenste geuren verwijderd. De UV-lamp (10.000 branduren) heeft bovendien een effectieve werking tegen bacteriën, virussen en rook dankzij de desinfecteerende eigenschappen. De Carrier luchtreinigers zijn leverbaar in 3 verschillende modellen bij Maxi-Trade Luchtventilatie.

Kenmerken luchtreiniger Carrier CAFN-LC2

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks