Home
empty
      /   uitgelicht  /   östberg_kanaalventilatoren

Östberg kanaalventilatoren voor ronde en rechthoekige aansluiting

Vorige

Kwaliteitsventilatoren van Östberg; Hoogwaardige en energiezuinige ventilatie!

Östberg, een fabrikant uit Zweden, streeft ernaar om een wereldwijde technologieleider te kunnen zijn op het gebied van innovatie en productie van hoogwaardige ventilatoren. Er zijn hoge normen voor het verloop van de productie, door middel van kwaliteitscontroles gedurende het productieproces. Dit alles zorgt ervoor dat de eindgebruiker een ventilator tot zijn beschikking heeft van de hoogste kwaliteit!

Kanaalventilatoren met ronde en rechthoekige aansluiting

Het productaanbod bevat ventilatoren voor de meeste toepassingen en zijn geschikt voor ieder ventilatiesysteem met ronde of rechthoekige aansluitingen. De ventilatoren zijn eenvoudig te monteren in elke positie van het ventilatiesysteem. 

De ventilatoren van Östberg zijn beschikbaar met zowel AC- als EC- motoren en voldoen aan alle kwaliteits- en milieunormen (gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 14001). 
ErP keuring Osterberg
Product assortiment Östberg ventilatoren
 
  • Buisventilatoren ronde aansluiting
  • Boxventilatoren ronde en rechthoekige aansluiting
  • Boxventilatoren geïsoleerd en/of geluiddempend
  • Kanaalventilatoren met laag profiel (indien ruimte een probleem is)CK Ostberg buisventilator
  • Kanaalventilatoren geschikt voor vochtige ruimten
  • Kanaalventilatoren geschikt voor in koude lucht

Toepassingen

  • Ontworpen voor hoge druk en lange kanalen
  • Voor buitenopstelling en natte ruimten
  • Koude lucht
  • Afzuigkappen 
Dakventilatoren, wandventilatoren en radiaalventilatoren

De dakventilatoren van Östberg zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en beschikbaar met zowel AC- of EC motor. De luchtcapaciteit is tot wel ruim 33.000 m3/h mogelijk. De aansluitingen voor op het dak zijn mogelijk voor zowel een ronde als vierkante aansluiting. Afhankelijk van het gekozen type dakventilator kan de uitlaat horizontaal of verticaal zijn. De waaier met voor en-of achterovergebogen schoepen. Voor montage bijbehorende dakdoorvoeren.
 
De wandventilatoren zijn leverbaar in verschillende afmetingen en luchtcapaciteiten, voorzien van een vierkante bevestigingsplaat (serie KV) voor een eenvoudige montage. De wandventilatoren uit de KV serie zijn verkrijgbaar in zes verschillende afmetingen, elk met twee luchtcapaciteiten. Deze wandventilatoren kunnen ook in natte en vochtige ruimten worden toegepast.

De wandventilatoren uit de RS serie zijn geschikt voor montage op buitenwanden. Beide wandventilatoren hebben een waaier met achterover gebogen schoepen.
 
De radiaalventilatoren, ook wel centrifugaal ventilatoren genoemd, zijn zeer compact en onder andere bedoeld voor inbouw in warmtepompen, FTX-units en ontvochtigers. De radiaalventilator uit de serie RF beschikt over een waaier met voorover gebogen schoepen, is enkelaanzuigend en beschikbaar met een AC of een EC motor en zowel leverbaar in éénfasige of driefasige motoren. De radiaalventilator uit de uit de RB serie heeft een achterovergebogen waaier, is enkelaanzuigend en leverbaar met EC motor. De radiaalventilator uit de DF serie beschikt over een waaier met achterovergebogen schoepen, is dubbelaanzuigend en leverbaar met een AC motor.
 ATEX kanaalventilator Östberg
Explosieveilige ventilatoren

De ventilatoren hebben zeer krachtige motoren. Deze zorgen voor een veilige overdracht van explosieve gassen. De ventilator uit de serie RKX is een rechthoekige ventilator, de waaier en kap zijn makkelijk te reinigen. Het mondstuk is van vonkvrij koper en een ATEX goedgekeurde motor met uitwendige rotor. De ventilatoren uit de RFTX en de RFEX zijn explosieveilige radiaalventilatoren die voldoen aan de ATEX richtlijn. Beide type ventilatoren zijn vonkvrij en de motor is afgeschermd van de luchtstroom. Beide modellen zijn leverbaar in AC motoren.

Östberg logo

 
Shop hier de producten van Östberg in onze webshop.