24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

Airfan afzuigmotoren

Groot assortiment afzuigmotoren

De afzuigmotoren (centrifugaal ventilatoren) van Airfan zijn zeer geschikt voor luchtventilatie, luchtverversing en- of luchtverplaatsing en zijn ontworpen voor continubedrijf. De AC motoren zijn dubbelaanzuigend en zijn voorzien van een trillingsvrije ophanging van elektromotor en waaier en voorzien van voorovergebogen schoepen. De behuizing is van gegalvaniseerd plaatstaal. De ventilatoren kunnen onder hoge druk presteren en produceren bovendien een laag geluidsniveau. De afzuigmotoren worden toegepast in onder andere horecagelegenheden, industrie, woningbouw, kantoren en woonsituaties.

Bekijk aanbod alle Airfan afzuigmotoren

Motoren leverbaar in 230V of 400V

Standaard levert Maxi-Trade de afzuigmotoren tot 7000 m3/h (uit voorraad). Hogere capaciteit motoren in 400V zijn op aanvraag beschikbaar. Via onderstaande knop kunt u direct uw aanvraag bij ons doen.

Afzuigmotor Onderdelen

Ventilatorboxen voor binnen- en buitenopstelling

De Airfan afzuigmotoren kunnen als maatwerk worden ingebouwd in een stalen of aluminium ventilatorbox. Deze ventilatorbox worden compleet aangeleverd met flenzen aan de in- en uitblaaszijde op de behuizing. Door de ronde aansluitingen zijn de ventilatoren makkelijk te plaatsen in ronde luchtkanalen. De ventilatorbox is ook geschikt voor buitenopstelling.

Modellen Airfan ventilatorboxen bij Maxi-Trade Luchtventilatie

  • Airfan Iso ventilatorbox standaard
  • Airfan geluidgedempte ventilatorbox
  • Airfan ventilatorbox met inspectieluik

Jarenlange expertise

Wij adviseren onze opdrachtgevers en leveren voor elke situatie maatwerk als daar om gevraagd wordt. Maxi-Trade Luchtventilatie ontzorgt u bij al uw projecten en onze erkende monteurs en gespecialiseerde vakmensen staan graag voor u klaar. Wij werken samen met toonaangevende producenten en partners met jarenlange expertise op het gebied van afzuigmotoren.

Neem contact op

 

Ventilatorbox Airfan inspectieluik

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks