24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

Airfan ventilatorboxen

Afzuigmotoren ingebouwd in afzuigkast

Airfan afzuigmotoren ingebouwd in stalen kasten of aluminuium kast (ventilatorbox), onder andere geschikt voor luchtventilatie, luchtverplaatsing en luchtverversing. Afzuiging voor ventilatiesystemen. Standaard leverbaar voor een luchtcapaciteit tot 7000 m3/h. Ventilatorboxen met hogere luchtvolumes leverbaar op aanvraag (400V).

Neem contact op

Compleet afgeleverd

De ventilatorboxen worden compleet geleverd met flensmaten (tegenover elkaar gemonteerd) voor lucht aan -en afvoer ten behoeve van ronde luchtkanalen. De boxen zijn voorzien van geïsoleerd met kwalitatieve, duurzame, geluidsdempende noppenfoam. Afhankelijk van het gekozen model worden de flensmaten in de diameter Ø125 mm tot Ø400 mm gemonteerd op de ventilatorbox.

Op maat gemaakte ventilatorboxen

Uiteraard kunnen wij de standaard aanpassingen op de ventilatorbox, als de situatie daarom vraagt, eenvoudig aanpassen en op maat afleveren: denk hierbij aan afwijkende flensmaten of dat de flensmaten op andere plekken op de ventilatorboxen gemonteerd worden.

Airfan ventilatorboxen bij Maxi-Trade

  • Airfan ISO ventilatorbox standaard
    Ingebouwde afzuigmotor (250 – 7000 m3/h) uitgevoerd in stalen of aluminium kast. De box heeft een mooie compacte afwerking en de binnenkant van de kast is geïsoleerd met geluidsdempende en brandvertragende noppenfoam. De motoren zijn uitstekend regelbaar en zijn voorzien van een ingebouwde thermische beveiliging. Ontworpen om onder de hoge beschikbare druk te functioneren en hebben een zeer laag geluidniveau.
  • Airfan geluidgedempte ventilatorbox
    Ingebouwde afzuigmotor (250 – 7000 m3/h) uitgevoerd in stalen of aluminium kast. Doordat de motor, die met rubbers vast in de behuizing van de box hangen, maken ze geen directe contact met de behuizing, waardoor er geen trilling overdracht plaatsvindt. Een stillere werking is gegarandeerd.Mooie, compacte afwerking en de binnenkant van de kast is geïsoleerd met geluidsdempende en brandvertragende noppenfoam. De motoren zijn uitstekend regelbaar en zijn voorzien van een ingebouwde thermische beveiliging. Deze ventilatorbox is ontworpen om onder de hoge beschikbare druk te functioneren, maar toch met een zeer laag geluidniveau.
  • Airfan inspectieluik ventilatorbox
    Onze bestseller, ingebouwde afzuigmotor (250 – 7000 m3/h) uitgevoerd in stalen of aluminium kast. De motoren zijn uitstekend regelbaar en zijn voorzien van een ingebouwde thermische beveiliging. Ontworpen om onder de hoge beschikbare druk te functioneren en hebben een zeer laag geluidniveau.Standaard wordt deze afzuigmotor geleverd in een stalen kast met een handig inspectieluik, eenvoudig en snel te openen voor bijvoorbeeld onderhoud of inspectie van de afzuigmotor. Als optie kunt u kiezen voor extra isolatie met noppenfoam.

Bekijk het aanbod Airfan ventilatorboxen

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks