24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

Östberg kanaalventilatoren

Kwaliteitsventilatoren van de Zweedse fabrikant Östberg

Östberg, een fabrikant uit Zweden, streeft ernaar om een wereldwijde technologieleider te zijn op het gebied van innovatie en productie van hoogwaardige ventilatoren. Er zijn hoge normen voor het verloop van de productie, door middel van kwaliteitscontroles gedurende het productieproces. Dit alles zorgt ervoor dat de eindgebruiker een ventilator tot zijn beschikking heeft van de hoogste kwaliteit!

Kanaalventilatoren met ronde en rechthoekige aansluiting

Het productaanbod bevat ventilatoren voor de meeste toepassingen en zijn geschikt voor ieder ventilatiesysteem met ronde of rechthoekige aansluitingen. De ventilatoren zijn eenvoudig te monteren in elke positie van het ventilatiesysteem.

De ventilatoren van Östberg zijn beschikbaar met zowel AC- als EC- motoren en voldoen aan alle kwaliteits- en milieunormen (gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 14001).
ErP gekeurd Ostberg

Östberg ventilatoren in ons assortiment

  • Buisventilatoren ronde aansluiting
  • Boxventilatoren ronde en rechthoekige aansluiting
  • Boxventilatoren geïsoleerd en/of geluiddempend (silent-serie)
  • Kanaalventilatoren met laag profiel (indien ruimte een probleem is)CK Ostberg buisventilator
  • Kanaalventilatoren geschikt voor vochtige ruimten
  • Kanaalventilatoren geschikt voor in koude lucht

Waar wordt het toegepast?

  • Ontworpen voor hoge druk en lange kanalen
  • Voor buitenopstelling en natte ruimten
  • Koude lucht
  • Afzuigkappen

Buisventilatoren van Östberg

De betrouwbare kanaalventilator CK zorgt voor schone lucht en is ook goed geschikt voor hoge druk in lange kanalen in zowel droge als vochtige ruimtes (vochtresistent). De kwalitatieve CK ventilator is voor meerdere sectoren, ook de maritieme sector, zeer geschikt. De buisventilatoren zijn verkrijgbaar met een AC- of EC motor. De CK buisventilator met een AC motor is het beste regelbaar met een trafo-regelaar. De regeling van de ventilator met een EC motor kan eenvoudig met de 0-10V regelaar.

Bekijk alle Östberg buisventilatoren

Wandventilatoren – breed inzetbaar!

De wandventilatoren uit de KVFU serie zijn leverbaar in 6 verschillende maten oplopend van diameter 100 t/m 315 mm, tot een maximale luchtcapaciteit van 1780 m3/h. De KVFU wandventilator is breed inzetbaar, inclusief in vochtige ruimtes. Type motor: AC of EC.

De wandventilatoren uit de RS serie zijn ontworpen voor montage aan de buitenmuur. Beide wandventilatoren hebben een waaier met achterover gebogen schoepen. De RS ventilator is vervaardigd uit verzinkt plaatstaal en is voorzien van een extra coating. Leverbaar in de aansluitdiameters van 80 t/m 160 mm met een luchtcapaciteit oplopend tot 855 m3/h. Type motor: AC of EC.

Ga naar de Östberg wandventilatoren

Ventilatorboxen voor lage inbouw en geluidgedempt

De ventilatorboxen uit de serie LPKB zijn leverbaar in een AC of een EC uitvoering. EC staat voor gelijkstroom en is energiezuinig, de

EC ventilatorboxen kunnen geregeld worden met een 0-10 V regelaar. De modellen zijn zeer compact, de omkasting is slechts 20 mm hoger dan de kanaaldiameter. Dit maakt dat deze ventilatorbox ideaal is voor lage inbouw. De goede geluidseigenschappen dragen bij aan een laag geluidsniveau. De LPKB serie is ook leverbaar in een Silent uitvoering.

Bekijk direct de Östberg ventilatorboxen

ATEX ventilatoren explosiebeveiligd 

De ventilatoren hebben zeer krachtige motoren. Deze zorgen voor een veilige overdracht van explosieve gassen. De ventilator uit de serie RKX is een rechthoekige ventilator, de waaier en kap zijn makkelijk te reinigen. Het mondstuk is van vonkvrij koper en een ATEX goedgekeurde motor met uitwendige rotor. De ventilatoren uit de RFTX en de RFEX zijn explosieveilige radiaalventilatoren die voldoen aan de ATEX richtlijn. Beide type ventilatoren zijn vonkvrij en de motor is afgeschermd van de luchtstroom. Beide modellen zijn leverbaar in AC motoren.

Ga naar Östberg ATEX ventilatoren

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks