24/7 Gratis advies
Vakkundige installatie
Snelle levering in NL & BE
Keurmerk: Trusted Shops

SVQ afzuigmotoren

De afzuigmotoren SVQ, ook wel centrifugale ventilatoren genoemd, zijn uitermate geschikt voor de verplaatsing van grote luchtvolumes, luchtverversing en ventilatie. Bij Maxi-Trade Luchtventilatie zijn de motoren leverbaar met luchtcapaciteiten tot 7000 m3/h. De SVQ-S afzuigmotoren van het merk S-vent zijn toepasbaar in o.a. geurfilterkasten en ventilatie units.

Wilt u een afzuigmotor kopen van een ander merk? Maxi-Trade heeft een breed aanbod aan afzuigmotoren van diverse merken. 

Betrouwbare afzuiging

De SVQ centrifugale ventilatoren behoren tot de meest betrouwbare merken en zijn toonaangevend op het gebied van afzuigmotoren. De fabriek S-vent waarborgt kwaliteit en kennis door hun jarenlange ervaring.

De ventilatoren kunnen zowel geleverd worden met voedingsspanningen 230/1/50 voor 1-fase en 400/3/50 voor 3-fase afzuigmodellen. Bovendien worden de ventilatoren geleverd met buitenflenzen.

Dubbelaanzuigend

De afzuigmotoren van S-vent zijn geproduceerd van gegalvaniseerd staal en oxideren niet. Deze type motoren zijn dubbel aanzuigend met voorwaarts gebogen schoepen. De elektromotor en waaier van de afzuigmotor zijn in trillingsdempers opgehangen, hierdoor wordt een trillingsvrije en geluidsarme werking gegarandeerd.

SVQ-S afzuigmotoren bij Maxi-Trade Luchtventilatie

Ben je toch op zoek naar een ander model? Bekijk dan hier onze andere afzuigmotoren. Nogsteeds hulp nodig bij het kiezen of advies nodig? Neem dan hier contact met ons op of bereik ons via whatsapp voor al u vragen. 

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks